Libnet.ro
UNICEF

10:15

FOTO: Cum a ajuns o fetita de 5 ani din SUA sa fie aviator, militant, zoolog si creator de ...

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cum a ajuns o fetita de 5 ani din SUA sa fie aviator, militant, zoolog si creator de ...

O fotografa americana a decis sa celebrezeziua de nastere a fiicei sale prin intermediul unei sedinte foto neobisnuite. Jaime Moore si-a dorit sa iasa din tiparul fotografiilor cu fetite imbracate in printese Disney si a ales sa reinterpreteze imagini celebre, cu femei puternice precum Coco Chanel sau Amelia Earhart, in care fiica sa Emma, in varsta de cinci ani, sa fie in prim-plan. Am inceput sa ma gandesc la femei reale la care fiica mea sa aspire, femei care au schimbat viata ei in bine, . continuă pe România Liberă

O adolescenta de 17 ani din SUA a creat o aplicatie anti-spoiler pe Twitter

O adolescenta in varsta de 17 ani din SUA a creat o aplicatie anti-spoiler pentru Twitter, cu scopul de a bloca mesajele care dezvaluie in avans intriga dintr-un film, dintr-un serial TV sau dintr-o carte, postate pe aceasta platforma de microblogging, transmite Mediafax.

O adolescenta din SUA a creat o aplicatie anti-spoiler pentru Twitter

O adolescenta de 17 ani din America a creat o aplicatie anti-spoiler pentru Twitter, cu scopul de a bloca mesajele care dezvaluie in avans intriga dintr-un film, dintr-un serial TV sau dintr-o carte, postate pe.

Tanar de 18 ani din Barlad, arestat: A furat bani si bijuterii in valoare de peste 10.000 lei

Un tanar de 18 ani din Barlad a fost arestat preventiv, vineri, pentru furt din locuinte. Pe parcusrul a trei saptamani a dat sase spargeri in Husi, in urma carora a furat bani si bijuterii in valoare.

Studiu: Regula potrivit careia un an din viata unui caine inseamna sapte ani din viata unui om este un mit

Regula potrivit careia un an din viata unui caine reprezinta sapte ani din viata unui om este un mit, afirma specialistii americani, care au alcatuit un algoritm complex pentru a calcula varsta reala a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )