Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO. Cuplul Elena Basescu - Bogdan Ionescu se rupe. Divortul este oficial

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cuplul Elena Basescu - Bogdan Ionescu se rupe. Divortul este oficial

Familia fiicei celei mici a fostului presedinte Traian Basescu s-a destramat. Anuntul a fost facut pe Facebook, sambata, chiar de Elena Basescu. Ea spune ca este o decizie luata, amiabil, impreuna cu fostul sot, Bogdan Ionescu, . continuă pe România Liberă

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat! Au anuntat vestea pe Facebook!

In luna iunie apareau o serie de zvonuri cum ca Elena Basescu ar divorta, dupa patru ani de casnicie. Fiica fostului presedinte al tarii a infirmat zvonurile la momentul respectiv, mentionand ca este fericita alaturi de Bogdan Ionescu. In cele din urma, se pare ca Elena si Bogdan au divortat la notar, pe cale amiabila.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat

Fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, Elena Basescu, si Bogdan Ionescu au divortat, anuntul fiind facut pe contul de Facebook al Elenei Basescu. Cei doi au precizat ca separarea s-a facut de comun acord si de maniera amiabila.

Divort la nivel inalt! Elena Basescu s-a despartit de Bogdan Ionescu dupa 4 ani de casnicie

Fiica cea mica a lui Traian Basescu, Elena, s-a separat de primul sot. Elena Basescu s-a despartit de Bogdan Ionescu dupa fix 4 ani de casnicie, in fata notarului, potrivit stiripesurse. ro. Chiar daca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )