Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO Despre copiii si femeile din viata lui Ioan Rus. Nora din Liga sexy si cadourile pentru fiul negolan

Adevărul Adevărul,
FOTO Despre copiii si femeile din viata lui Ioan Rus. Nora din Liga sexy si cadourile pentru fiul negolan

Ioan Rus a declarat despre copiii romanilor plecati la munca in strainatate ca devin golani, iar nevestele curve. Pe de alta parte, fiul sau, Alexandru Rus, traieste de ani buni cu o tanara care a devenit cunoscuta pentru participarea la Liga Sexy de la GSPTV. Fata de alti copii golani, fiii lui Ioan Rus au primit cadou un hotel de la parintele lor, iar ginerelesau este cel mai mare investitor imobiliar din oras. continuă pe Adevărul

Ioan Rus, dupa ce a spus despre muncitorii romanii din strainatate ca acasa copiii se fac golani si nevasta curva: Exista si astfel de situatii. Declaratia se referea la posibiliatea ca romanii sa se poata intoarce acasa (VIDEO)

Ministrul Transporturulor, Ioan Rus, a oferit o serie de lamuriri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, cu privire la declaratiile despre muncitorii romani din strainatate si.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, despre muncitorii romani din strainatate si familiile lor: Pentru 1.500 de euro salariu, copiii se fac golani acasa si nevasta curva (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a facut o declaratie socanta la adresa familiilor romanilor care sunt plecati la munca in strainatate. Cu doua zile inainte de motiunea de cenzura care vizeaza votul.

Ludovic Orban: Majoritatea parlamentara i-a semnat condamnarea lui Victor Ponta la iesirea din viata politica (VIDEO)

Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat, marti, dupa votul din Camera Deputatilor privind cererea privind inceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )