Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO cu DOCUMENTUL care face lumina la Rosia Montana. Patapievici, Mihaies si Greenpeace Ungaria, proprietari de terenuri in Rosia Montana

Antena3 Antena3,
FOTO cu DOCUMENTUL care face lumina la Rosia Montana. Patapievici, Mihaies si Greenpeace Ungaria, proprietari de terenuri in Rosia Montana

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, un extras din cartea funciara a perimetrului Rosia Montana care indica faptul ca, printre localnicii care detin terenuri in acea. continuă pe Antena3

FOTO Raspunsurileoamenilor care participa la protestele Rosia Montana la intrebarea: De ce te afli in Piata Universitatii?

HotNews. ro publica portretele unor participanti la protestele impotriva exploatarii de la Rosia Montana alaturi de raspunsul la intrebarea: De ce te afli in Piata Universitatii? Vezi o galerie foto alaturi de mesajele scrise chiar de catre protestatari. La marsul de protest de duminica, din Bucuresti, au participat peste 10. 000 de oameni care au manifestat in mod pasnic impotriva exploatarii de la Rosia Montana. In urma presiunii protestelor din ultimele 8 zile premierul Victor Ponta a declarat ca proiectul Rosia Montana este inchis.

Dan Sova: Joi vom prezenta documentele care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvernul Romaniei

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, a declarat marti seara ca va prezenta joi toate documentele din 1997 incoace care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvern. Premierul Ponta precizase in cursul zilei ca exista o licenta de exploatare acordata in 1999 si ca mai multe detalii vor fi oferite miercuri de ministrul Dan Sova, care va face publice toate documentele legate de acest dosar.

Contre Crin Antonescu-Victor Ponta pe tema proiectului minier de la Rosia Montana: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres. Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati. Mai mult, disensiunea continua si la nivelul cabinetului, ministrul Mediului, Rovana Plumb, declarand in Comisia pentru administratie din Senat ca in cazul unei exploatari la Rosia Montana nu exista pericolul infiltrarii cianurilor in panza freatica.

Antonescu: Ponta niciodata nu mi-a spus ce riscam daca nu executam proiectul Rosia Montana

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a afirmat azi ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie.

Crin Antonescu: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres.

Sinteza zilei: Patapievici, Mihaies si Greenpeace Ungaria, proprietari de terenuri in Rosia Montana

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, un extras din cartea funciara a perimetrului Rosia Montana care indica faptul ca, printre localnicii care detin terenuri in acea.

LIVE TEXT Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Universitatii

Peste 50 de persoane erau marti, la ora 19. 30, in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. ------------------------------------------------------Ora 21. 50 Potrivit reporterului HotNews. ro la fata locului, in Piata sunt circa 200 de persoane. Ei scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana. Ora 21. 15 Zeci de persoane manifesteaza in continuare in Piata Universitatii. Ora 20. 35 Lumea continua sa vina in Piata: circa 80 de persoane la fantana sau rasfirate in Piata. Vizavi continua protestul antieutanasiere. Ora 20. 20 Oamenii din Piata scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, dar si impotriva gazelor de sist: Opriti, opriti gazele de sist. Ora 20. 15 Protestatarii au afisat un banner cu revendicarile lor vezi foto)Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

LIVE TEXT Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii au ocupat bd. Regina Elisabeta

Peste 50 de persoane erau marti, la ora 19. 30, in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. ------------------------------------------------------Ora 22. 50 Protestatarii au ocupat bulevardul Regina Elisabeta. Sunt aproximativ 400 de manifestanti in Piata, numarul lor continua sa creasca. Ora 21. 50 Potrivit reporterului HotNews. ro la fata locului, in Piata sunt circa 200 de persoane. Ei scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, bat in tobe si in sticle de plastic. Ora 20. 20 Oamenii din Piata scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, dar si impotriva gazelor de sist: Opriti, opriti gazele de sist. Ora 20. 15 Protestatarii au afisat un banner cu revendicarile lor vezi foto)Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

ROSIA MONTANA. Ministrul Culturii: Daca proiectul ar fi ajuns in Parlament, era in regula ...

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca daca proiectul privind Rosia Montana ar fi ajuns in Parlament, era in regula inceperea exploatarii. Totodata, Barbu a aratat ca toti ministrii care trebuiau sa-si dea punctul de vedere asupra proiectului l-au avizat. Citeste si UPDATE. Antonescu: Parlamentarii PNL NU vor sustine proiectul de la Rosia Montana In acest moment, din punctul de vedere al Ministerului Culturii, proiectul se poate face. Pe latura de .

LIVE TEXT / VIDEO Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 8: Manifestantii se deplaseaza pe bd. Iancu de Hunedoara spre zona Obor

Un nou protest pentru Rosia Montana va a avea loc, duminica incepand cu ora 17. 00, in Piata Universitatii, potrivit unui anunt postat pe Facebook. Aceasta este a opta zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. La protest si-au anuntat prezenta cateva mii de persoane, iar participantii vor purta camasi albe. La protestele de saptamana trecuta s-a anuntat ca acest miting va fi unul foarte mare, echivalent celui de duminica trecuta. In plus, se vor organiza proteste si in marile orase din tara si in strainatate. Vezi in articol locatiile. -------------------------------------------------Ora 20. 50 Manifestantii au ajuns in dreptul stadionului Dinamo. Coloana de protestatari se intinde pe o distanta de cateva sute de metri. Ora 20. 30 Protestatarii au ocupat carosabilul si au blocat traficul pe sensul spre sos. Stefan cel Mare. Coloana se indreapta spre zona Obor. Se scandeaza Nu stati in casa, daca va pasa catre geamurile blocurilor de pe bulevard. Ora 20. 25 Protestatarii au facut un tur al Pietei Victoria si acum se indreapta pe bd. Iancu de Hunedoara spre sos. Stefan Cel Mare-Obor. Ora 20. 18 Protestatarii au fortat cordonul de jandarmi si au intrat in Piata Victoriei. Jandarmii s-au asezat in dispozitiv in jurul Guvernului. Ora 20. 08 Potrivit unei numaratori neoficiale a Jandarmeriei, la manifestatie participa peste 5. 000 de persoane. Ora 19. 47 Protestatarii au intrat pe bd. Lascar Catargiu. Politia si jandarmii au dirijat circulatia in Piata Romana, pentru a face loc coloanei de manifestanti. Ora 19. 40 Demonstrantii au ajuns in Piata Romana si vor sa se indrepte spre Guvern, in Piata Victoriei, unde vor face o oprire. Dupa care, ei se vor deplasa pe bd. Iancu de Hunedoara si vor merge spre Bucur Obor, a precizat o organizatoare a protestelor. Ora 19. 25 Protestatarii se deplaseaza pe bulevardul Magheru, ajungand la intersectia cu str. George Enescu. Sensul de mers dinspre Piata Universitatii spre Piata Romana este blocat, pe celalalt sens s-a format coada de masini. Numarul manifestantilor depaseste 2. 000, potrivit reporterului HotNews. ro. HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )