Libnet.ro
UNICEF

08:16

ROSIA MONTANA. Ministrul Culturii: Daca proiectul ar fi ajuns in Parlament, era in regula ...

România Liberă România Liberă,
ROSIA MONTANA. Ministrul Culturii: Daca proiectul ar fi ajuns in Parlament, era in regula ...

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca daca proiectul privind Rosia Montana ar fi ajuns in Parlament, era in regula inceperea exploatarii. Totodata, Barbu a aratat ca toti ministrii care trebuiau sa-si dea punctul de vedere asupra proiectului l-au avizat. Citeste si UPDATE. Antonescu: Parlamentarii PNL NU vor sustine proiectul de la Rosia Montana In acest moment, din punctul de vedere al Ministerului Culturii, proiectul se poate face. Pe latura de . continuă pe România Liberă

Proiectul Rosia Montana se intoarce de unde a pornit

Proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana va fi respins de catre Parlament, in procedura de urgenta, insa proiectul minier poate continua pe calea legislatiei comune.

Plumb: Voi avea o discutie cu alegatorii inainte de a-mi da votul in Parlament pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, sambata, la Oradea, ca dupa ce a propus Guvernului noul proiect privind exploatarea de la Rosia Montana, ca ministru, in Parlament il va vota dupa ce va avea o discutie cu cetatenii din Colegiul 2 Dambovita, care au ales-o deputat.

Robert Cazanciuc: Ministerul Justitiei a aprobat favorabil cu observatii proiectul de lege privind Rosia Montana

Ministrul Robert Cazanciuc a declarat luni ca Ministerul Justitiei MJ) a emis un aviz favorabil cu observatii la proiectul de lege privind proiectul minier de la Rosia Montana.

Actiunile Gabriel Resources scad cu 69% pe bursa din Toronto dupa anuntul lui Ponta privind respingerea proiectului Rosia Montana

Actiunile Gabriel Resources erau in scadere cu 69% pe bursa din Toronto, dupa anuntul premierului Victor Ponta ca legea privind proiectul minier de la Rosia Montana va fi respinsa de catre Parlament.

ROSIA MONTANA. Antonescu: Basescu NU trebuia sa se preteze la un mic joc electoral.

Presedintele Senatului i-a felicitat pe romanii care protesteaza fata de proiectul minier de la Rosia Montana si apreciaza ca presedintele Basescu nu trebuia sa se preteze la un mic joc electoral, daca sustinea proiectul, conform Digi 24. In primul rand, ii felicit pentru ca o fac. Indiferent de tema pentru care iesi din strada, cata vreme o faci pasnici, e un semn de civism, a declarat liderul liberal la Digi 24. Presedintele Senatului a declarat ca ia foarte in serios aceste .

Plumb va discuta cu alegatorii inainte de votul pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat la Oradea, ca dupa ce a propus Guvernului noul proiect privind exploatarea de la Rosia Montana, ca ministru, in Parlament il va vota dupa ce va avea o discutie cu cetatenii din Colegiul 2.

Pozitia ministrului Mediului in privinta proiectului Rosia Montana

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, sambata, la Oradea, ca dupa ce a propus Guvernului noul proiect privind exploatarea de la Rosia Montana, ca ministru, in Parlament il va vota dupa ce va avea o.

Cazanciuc: Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, astazi, ca avizul ministerului pe care il conduce pentru proiectul Rosia Montana este unul pozitiv, si nu negativ, cum aparuse, recent, in presa, transmite Realitatea. net.

Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana se respinge. ...

Victor Ponta a declarat, luni, ca proiectul Rotia Montana se respinge. Oricum vom avea procese. Nu vreau ca eu sau alti ministri sa fim acuzati de subminarea economiei nationale. Declaratia premierului vine la cateva minute dupa ce liderul PNL, Crin Antonescu, a cerut suspendarea proiectului. CITITI SI Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins Totodata, sedinta Parlamentului, programata luni pentru o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia .

Senatul a aprobat dezbaterea in procedura de urgenta a proiectului de lege privind Rosia Montana

Senatorii vor dezbate in procedura de urgenta proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii activitatilor miniere in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )