Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTO DE EXCEPTIE Prima coregrafie 3D din Romania!

Adevărul Adevărul,
FOTO DE EXCEPTIE Prima coregrafie 3D din Romania!

Fanii Petrolului au revolutionat ceea ce inseamna coregrafia galeriilor din Romania. inainte sa inceapa meciul cu Steaua, lupii au realizat ceva unic pana acum la noi in tara. continuă pe Adevărul

Si noi le avem pe ale noastre. Vedeta din Romania care s-a pozat FARA lenjerie intima in oglinda

Dupa modelul vedetelor de peste Ocean, si artistii autohtoni au inceput sa se imprieteneasca cu telefonul mobil, oglinda si Twitterul. Astfel, pentru a-i atrage cat mai mult pe fanii lor, vedetele din Romania.

Mircea Dusa: Pentru a face ordine in listele electorale din Romania trebuie schimbat sistemul legislativ

Ministrul de Interne Mircea Dusa a declarat, duminica, la Punctul de intalnire de la Antena 3 ca, pentru a face ordine in listele electorale din Romania trebuie schimbat sistemul legislativ. Pentru a face.

AQUA Carpatica continua sa lupte pentru transparenta si puritatea apelor minerale din Romania

AQUA Carpatica ia din nou atitudine cu privire la refuzul Patronatului Apelor Minerale APEMIN de a se alatura initiativei Legea Apei, privind puritatea apelor minerale din Romania. intr-un comunicat de presa.

Amprenta Coca-Cola asupra economiei din Romania

Studiul Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola in Romania, realizat de profesorul Ethan B. Kapstein, in calitate de profesor de Economie Politica in cadrul INSEAD Institut Europeen d'Administration des Affaires), in colaborare cu firma de consultanta Steward Redqueen Haarlem, Olanda) detaliaza si cuantifica impactul pozitiv al Sistemului Coca-Cola asupra economiei romanesti. Conform rezultatelor studiului, Coca-Cola contribuie semnificativ la bunastarea generala din Romania, oferind locuri de munca de calitate si generand plus valoare in restul sectoarelor economice.

Corlatean: Nu au existat preocupari legate de situatia din Romania

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, ieri seara, ca nu au existat preocupari legate de recentele dispute politice interne din Romania in cadrul intalnirilor si contactelor avute cu ocazia participarii sale la Adunarea Generala a ONU, informeaza Antena3. ro.

Titus Corlatean: Nu au existat preocupari legate de disputele din Romania, in cadrul Adunarii Generale a ONU

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, vineri seara, la New York, ca nu au existat preocupari legate de recentele dispute politice interne din Romania in cadrul intalnirilor si contactelor avute cu.

Mechel: Activitatea uzinelor din Romania va continua. Disponibilizatii primesc bani

Activitatea celor cinci uzine siderurgice Mechel din Romania aflate pe lista activelor recomandate de catre Consiliul de Administratie pentru vanzare va continua in regim normal, iar angajatii disponibilizati vor primi plati compensatorii, se arata intr-un comunicat al grupului rus Mechel.

TechAngels prima retea de investitori privati in startupuri tehnologice din Romania.

Bucuresti, 26 Septembrie 2012 - Startup-urile in domeniul tehnologiei au de acum acces mai usor la finantare prin intermediul retelei de investitori privati TechAngels. Lista investitorilor cuprinde antreprenori si profesionisti din domeniul tech, acestia alaturand investitiilor directe expertiza si conexiuni relevante. TechAngels va facilita investitii cu o valoare cuprinsa intre 10. 000 si 200. 000 de euro, corespondente unei evaluari a afacerii de maxim 1. 000 de euro. Reteaua de .

Studentii straini prefera facultatile din Romania

Peste 10 mii de tineri, din multe zone ale lumii, opteza pentru facultatile de medicina, stiinte tehnice, stiinte economice si inginerie din tara noastra. Iar numarul lor este aproape constant in.

Bulgaria nu va intra in Spatiul Schengen din cauza problemelor politice din Romania - ministrul bulgar de Interne

Bulgaria a facut absolut totul pentru a adera la spatiul Schengen si singura piedica in calea aderarii este situatia politica din Romania, a declarat vineri ministrul bulgar de Interne, Tsvetan Tsvetanov, citat de agentia de stiri Focus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )