Libnet.ro
UNICEF

23:15

FOTO Grav accident rutier in fata hotelului Premier. Un copil de 14 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni

Adevărul Adevărul,
FOTO Grav accident rutier in fata hotelului Premier. Un copil de 14 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni

In centrul Barladului, la o ora cu trafic intens, un copil de 14 ani a fost calcat de o masina pe trecerea de pietoni. Martorii spun ca soferul a trecut pe culoare rosie a semaforului. continuă pe Adevărul

UPDATE FOTO Grav accident rutier in fata hotelului Premier. Un copil de 14 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni

In centrul Barladului, la o ora cu trafic intens, un copil de 14 ani a fost calcat de o masina pe trecerea de pietoni. Martorii spun ca soferul a trecut pe culoare rosie a semaforului.

Doi morti la Saschiz, intr-un grav accident rutier

Accidentul a avut loc in jurul orei 15,00, pe DN 13 E60, la intrarea in localitatea Saschiz. Doua persoane au murit, iar alta a fost grav ranita in impactul care a avut loc intr-o curba deosebit de periculoasa, cunoscuta de toti soferii din zona.

Un fotbalist a fost implicat intr-un accident rutier. Sportivul a condus baut

Un fotbalist care a jucat la Steaua si Dinamo a fost implicat intr-un grav accident dupa ce a condus baut. Dorel Stoica n-a mai putut controla masina si a lovit parapetii, apoi s-a rasturnat cu masina pe marginea.

Dorel Stoica, implicat intr-un accident rutier. Fotbalistul se afla in stare de ebrietate

Fotbalistul Dorel Stoica a fost implicat intr-un accident rutier care s-a petrecut pe soseaua de centura a municipiului Lugoj, el avand o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool in aerul expirat, astfel ca politistii au intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, anunta Mediafax.

Dosar penal pentru un FOTBALIST, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, in Timis

Fotbalistul Dorel Stoica s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier produs pe soseaua de centura a municipiului Lugoj. Politistii au descoperit ca sportivul avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool in aerul expirat.

Tobosarul trupei Kings Of Leon, ranit intr-un accident rutier

Nathan Followill, tobosarul trupei Kings Of Leon, a suferit mai multe fracturi in zona coastelor, in uma unui accident rutier in care a fost implicat autocarul de turneu al formatiei americane, duminica dimineata, in orasul Boston, relateaza contactmusic. com.

VIDEO Prefectul de Iasi, implicat intr-un accident rutier. Surse din Politie spun ca acesta ar fi baut

Prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu, a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, duminica seara, in municipiul Iasi. Surse din cadrul Politiei au declarat pentru Mediafax ca in momentul producerii accidentului, Olteanu se afla sub influenta alcoolului.

Prefectul de Iasi, implicat intr-un accident rutier: Surse din Politie spun ca acesta era baut

Prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu, a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, duminica seara, in municipiul Iasi. Surse din cadrul Politiei spunand ca Olteanu .

Prefectul de Iasi a produs un accident rutier in stare de ebrietate. Politistii i-au luat alcoolemia dupa jumatate de ora

Prefectul de Iasi, Romeo Olteanu, a fost implicat intr-un accident rutier aseara, 10 august, in timp ce se indrepta in viteza spre zona Copou, pentru a asista la meciul de fotbal dintre CSMS Iasi si Petrolul Ploiesti.

Prefectul de Iasi a produs un accident rutier in stare de ebrietate

Prefectul de Iasi, Romeo Olteanu, a fost implicat intr-un accident rutier aseara, 10 august, in timp ce se indrepta in viteza spre zona Copou, pentru a asista la meciul de fotbal dintre CSMS Iasi si Petrolul Ploiesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )