Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tobosarul trupei Kings Of Leon, ranit intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Tobosarul trupei Kings Of Leon, ranit intr-un accident rutier

Nathan Followill, tobosarul trupei Kings Of Leon, a suferit mai multe fracturi in zona coastelor, in uma unui accident rutier in care a fost implicat autocarul de turneu al formatiei americane, duminica dimineata, in orasul Boston, relateaza contactmusic. com. continuă pe Adevărul

Arad: Politist ranit intr-un accident, preluat de o unitate SMURD, care ulterior s-a rasturnat in sant

Un politist de la postul din Nadlac, ranit vineri seara intr-un accident rutier, dupa ce masina sa s-a izbit de un tir pe DN7, a fost implicat intr-un al doilea incident, cand unitatea SMURD care l-a preluat.

Ghinion teribil. Politist ranit intr-un accident, preluat de o unitate SMURD care s-a rasturnat

Un politist de la postul din Nadlac, ranit vineri seara intr-un accident rutier, a fost preluat de o masina SMURD care s-a rasturnat in sant, informeaza Mediafax.

Politist ranit intr-un accident, preluat de o unitate SMURD care s-a rasturnat, la Arad

Un politist de la postul din Nadlac, ranit vineri seara intr-un accident rutier, masina sa izbindu-se de un tir pe DN7, a fost implicat intr-un al doilea incident, cand unitatea SMURD care l-a preluat s-a.

Un mort si un ranit intr-un accident rutier in Onesti

Un barbat in varsta de 31 de ani a murit si un tanar de 26 de ani a fost ranit, sambata, in urma unui accident produs in municipiul Onesti. Masina in care cei doi se aflau, condusa de victima, a lovit un alt autoturism, s-a ciocnit cu un tir, apoi s-a rasturnat.

Prefectul de Iasi, implicat intr-un accident rutier: Surse din Politie spun ca acesta era baut

Prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu, a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, duminica seara, in municipiul Iasi. Surse din cadrul Politiei spunand ca Olteanu .

Prefectul de Iasi a ramas fara permis trei luni, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Romeo Olteanu bause inainte sa urce la volan

Prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu, a fost implicat intr-un accident rutier usor, informeaza Digi 24. Prefectul bause inainte de a se urca la volan - avea o alcoolemie de 0,32 la mie in aerul expirat.

VIDEO. Prefectul de Iasi a ramas fara permis trei luni, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Romeo Olteanu bause inainte sa urce la volan

Prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu, a fost implicat intr-un accident rutier usor, informeaza Digi 24. Prefectul bause inainte de a se urca la volan - avea o alcoolemie de 0,32 la mie in aerul expirat.

O moldoveanca si-a pierdut viata intr-un accident rutier, in Ucraina

O femeie, cetateanca a Republicii Moldova, a decedat intr-un accident rutier produs aceasta dimineata, in apropiere de localitatea Bastanca, pe traseul Dnepropetrovsk-Nicolaev din Ucraina.

TRAGEDIE. Cel putin 44 de morti intr-un accident de circulatie in Tibet

Un autocar s-a rasturnat, duminica, intr-o vale din Tibet, dupa ce a intrat in coliziune cu doua vehicule, provocand moartea a cel putin 44 de persoane si 11 raniti, a anuntat agentia oficiala de presa China Noua, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Ibram Dolari, romul de pe Victoriei, a murit intr-un accident rutier

Ibram Dolari, de 22 de ani, a murit in acest weekend. El se indrepta spre Ciucurova, la volanul unui Audi. La un moment dat, a pierdut controlul bolidului si a intrat intr-un copac. Tanarul a murit la scurt timp. El avea permis de conducere.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2268 seconds )