Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO HCM Baia Mare, in finala Baia Mare Champions Trophy. Recital Arenhardt si Ungureanu

Adevărul Adevărul,
FOTO HCM Baia Mare, in finala Baia Mare Champions Trophy. Recital Arenhardt si Ungureanu

HCM Baia Mare a reusit sa obtina calificarea in finala turneului international de la Baia Mare dupa ce a trecut, scor 27-23 de Rostov Don. A fost meciul care a incheiat cea de-a doua zi a turneului Baia Mare Champions Trophy, in 16 august disputandu-se alte trei partide. continuă pe Adevărul

Baia Mare Champions Trophy: cand joaca HCM Baia Mare

Sala Sporturilor din Baia Mare va gazdui in acest final de saptamana un turneu amical de handbal feminin aflat la prima editie si anume Baia Mare Champions Trophy.

FOTO HCM Baia Mare, debut cu victorie la Baia Mare Champions Trophy impotriva unei castigatoare de Liga Campionilor

S-a dat startul primei editii a Baia Mare Champions Trophy, o prima zi care a adus doua meciuri in care s-au inscris foarte multe goluri. Prima partida a fost cea dintre FTC Rail Cargo Hungaria Budapesta si Iuventa Michalovce, primii reusind sa se impuna cu scorul de 40-25.

FOTO CSM Stiinta Baia Mare se impune, scor 21-17, in fata campionilor de la RCM Timisoara

Meci extrem de frumos intre CSM Stiinta Baia Mare si RCM Timisoara, meci contand pentru etapa a II-a a Play-Off-ului Superligii de Rugby. La finalul minutelor regulamentare de joc baimarenii s-au impus cu scorul de 21-17.

Fotografii cat o mie de cuvinte expuse la Biblioteca Judeteana din Baia Mare

Iubitorii de fotografie din Baia Mare au numai motive de bucurie. Pana in data de 21 august Salonul Artelor din incinta Bibliotecii Judetene gazduieste o expozitie de fotografie cu lucrarile a nu mai putin de 28 de fotografi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )