Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO HCM Baia Mare, victorie impotriva celor de la Corona Brasov

Adevărul Adevărul,
FOTO HCM Baia Mare, victorie impotriva celor de la Corona Brasov

Peste 3. 500 de baimareni au participat astazi la derby-ul derby-ul returului Ligii Nationale de Handbal Feminin. HCM Baia Mare s-a impus, pe teren propriu, in fata celor Corona Brasov. in urma acestui meci, gruparea baimareana si-a asigurat prima pozitie la finalul campionatului regulat de handbal, intrand in play-off de pe prima pozitie. continuă pe Adevărul

VIDEO Derby-ul campionatului se joaca cu casa inchisa. Biletele s-au vandut in mai putin de trei ore

Derby-ul Ligii Nationale feminine de handbal dintre HCM Baia Mare si Corona Brasov se va disputa duminica, 23 februarie, cu incepere de la ora 14:35, in Sala sporturilor Lascar Pana. Si de aceasta data, intrarea spectatorilor se va face pe baza de bilete si abonamente.

Vunk si Holograf canta in Baia Mare de 1 Martie

Cu ocazia zilei de 1 Martie, baimarencele primesc un cadou inedit inedit. Centrul Vechi al municipiului Baia Mare va fi gazda evenimentului Pretuiesc Femeia, iar pe parcursul a catorva ore vor urca pe scena baimareana Vunk si Holograf.

VIDEO FOTO Zeci de caini fara stapan au fost dusi la adapost

Zeci de caini fara staran au fost ridicati de pe strazile din Baia Mare si dusi la adapostul gestionat de Serviciu Public Ambient Urban. Actiunea a fost organizata cu ajutorul Politiei Locale, iar timp de cateva ore, aproximativ 25 de caini au ajuns in adapost. Hingherii au spus ca vor mai organiza astfel de activitati in fiecare cartier din municipiul Baia Mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )