Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO Incendiu de vegetatie uscata in zona Ghencea din Capitala

Hotnews Hotnews,
 FOTO Incendiu de vegetatie uscata in zona Ghencea din Capitala

Un incendiu de vegetatie uscata a izbucnit joi in zona Ghencea, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov. continuă pe Hotnews

Incendiu puternic, intr-un bloc din Capitala. Pompierii intervin cu 10 autospeciale de stingere, mai multi locatari expusi la fum - GALERIE FOTO

Un incendiu a izbucnit joi dimineata, intr-un bloc de locuinte din Capitala, situat la intersectia dintre Bulevardul Mihai Bravu cu Basarabia.

Incendiu de vegetatie uscata in cartierul Magureni. Focul a fost pus intentionat

Pompierii militari din Calarasi au actionat joi, 6 august, cu trei autospeciale timp de aproximativ 80 de minute pentru lichidarea un incendiu de vegetatie uscata, izbucnit in cartierul Magureni.

Incendiu de vegetatie pe 10.000 de metri patrati in zona Ghencea. Bucurestenii, avertizati prin RO-ALERT sa ocoleasca zona si sa faca loc pompierilor (FOTO)

Un incendiu de vegetatie a izbucnit in zona Ghencea din Capitala. Pompierii intervin cu 12 autospeciale. Bucurestenii au fost avertizati prin sistemul RO-ALERT sa ocoleasca zona si sa faca loc.

Incendiu de vegetatie in zona Ghencea, pompierii intervin cu 12 autospeciale. RO-Alert a emis un avertisment

Un incendiu de vegetatie uscata a izbucnit joi in zona Ghencea, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov. Autoritatile au emis un mesaj de urgenta prin RO-ALERT pentru locuitorii din cartierelel Drumul Taberei si Ghencea.

Incendiu major intr-un bloc de locuinte din Capitala. Ce se intampla cu locatarii

Un incendiu a izbucnit intr-un bloc de locuinte din Capitala, situat la intersectia dintre Bulevardul Mihai Bravu cu Basarabia. Sapte locatari, dintre care doi copii, au fost evacuati de salvatori deoarece au fost expusi la fum. Mai multe detalii si imagini de la fata locului, in continuare. Incenciu la un bloc de locuinte din Capitala .

Accident mortal pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitala. Un tanar motociclist a fost spulberat de soferul unui autoturism

Nenorocirile se tin lant in sectorul 6 al Capitalei, dupa ce in cursul diminetii de joi, un tanar de 26 de ani a murit in urma unui accident rutier. Baiatul se afla pe motocicleta sa, atunci cand a fost lovit din plin de un sofer al unei companii de ride-sharing. Cum s-a produs accidentul Tragicul .

Ludovic Orban, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise din Capitala: Asteptam decizia DSP Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise, aglomerate, din Capitala. O decizie in acest sens inca este asteptata la.

De la ce a pornit scandalul in care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, intr-o reglare de conturi intre clanuri, chiar in Capitala. Scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din ancheta. Barbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp dupa confruntare, insa nu a mai putut fi salvat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )