Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO O inima de gheata a incins atmosfera de Ziua indragostitilor

Adevărul Adevărul,
FOTO O inima de gheata a incins atmosfera de Ziua indragostitilor

Bucurestenii care au trecut in acest weekend prin AFI Palace Cotroceni au putut vedea o imensa inima de gheata. in jurul ei, Apa Nova si Pro FM au organizat o serie de concursuri pentru indragostiti. continuă pe Adevărul

FOTO. Ziua indragostitilor: Cinci idei neinspirate de cadouri pentru iubitul tau

Cadoul pe care i-l faci iubitului de Ziua indragostitilor trebuie sa fie interesant si personal, dar fara sa il stanjeneasca. Prea multa dragalasenie poate strica atmosfera pe care ti-o doresti. Daca vei reusi sa ii faci un cadou cu care sa ii faca placere sa se laude in grupul de prieteni, succesul tau va fi garantat. Iata cinci idei de cadouri, formulate de site-ul modernmom. com, de care trebuie sa te feresti: .

FOTO. Ziua indragostitilor: Patru idei ingenioase pentru un mic dejun romantic

Daca vrei sa iti surprinzi iubita de Ziua indragostitilor, incearca e sa ii pregatesti un mic dejun ingenios. Nu trebuie sa petreci prea mult timp in bucatarie; tot ce trebuie sa faci e sa dai frau liber imaginatiei. Pe langa sucul natural de fructe si cafeaua cu lapte, adauga la micul dejun cateva inimioare. Publicatia Today iti sare in ajutor cu urmatoarele preparate.

TOP 10. Cele mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor

Daca vrei sa fii original si sa iti surprinzi partenerul de Ziua indragostitilor, renunta la clisee si trimite-i un mesaj amuzant. Iata topul celor mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor, potrivit publicatiei Congratulations.

HOROSCOP 14 februarie: Ziua indragostitilor aduce surprize si momente speciale

Astrele aduc in acest weekend dragoste si mult romantism pentru zodii. Afla cum vei petrece de Ziua indragostitilor.

Valentines Day, sarbatorita pe Google: Ce doodle are pentru Ziua indragostitilor

Valentines Day este sarbatorita pe Google cu un doodle special. Cei doi indragostiti sunt cele doua litereo din centrul logo-ului companiei. Valentines Day sau Ziua indragostitilor se sarbatoreste pe 14 februarie, anual, iar acum Google ii dedica un doodle. Accesezi prima pagina a motorului de cautare:google. ro saugoogle. com, in functie de ce nevoie ai, si vei [].

Din dragoste pentru sania cu volan: Serbarile Lenkerului de Ziua indragostitilor la Cavnic

Indragostitii din Maramures sunt asteptati de Ziua indragostitilor la Cavnic pentru a participa la cea de-a 11 editie a Serbarilor Lenkerului. Evenimentul va avea loc in data de 14 februarie la Cavnic, cu incepere de la ora 10:00.

Idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru ea dragoste care incape in poseta

Dacaincanu i-ai luat ceva special de Valentines Day nu dispera. Avem noi idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru ea. in cazul in care ai ratat articolul nostru cu idei de cadouri de Valentines Day pentru ea, sau sugestiile noastre ti s-au parut prea traznite, am zis sa mai facem o incercare. Ne-am gandit si [].

Idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru el gadgeturi pentru fluturasi in stomac

Daca esti in cautare de idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru el, ai ajuns in locul potrivit. Stiti foarte bine, doamnelor si domnisoarelor, cat de mult adora barbatii gadgeturile. Sunt legati cu cordonul ombilical de smartphone, iar laptopul este ca un frate siamez. Saptamana trecuta v-am mai dat cateva idei de cadouri de Valentines [].

Ce vor bucurestencele de Ziua indragostitilor: cine romatice, bijuterii si cosmetice. Sociologii:Jucarii sexuale, cadouri pentru cupluri plictisite

De Ziua indragostitilor, bucurestencele isi doresc sa primeasca cadouri speciale si sa-si petreaca timpul in compania persoanei iubite. Sociologii sustin ca preferintele difera foarte mult in functie de fiecare tip de femeie.

Ce vor femeile de Ziua indragostitilor. Dulciuri, flori si atentia partenerului

Femeile spun ca nu au mari pretentii de la parteneri, de Ziua indragostitilor. Vor lucruri simple: bomboane, flori. Psihologii spun ca mesajul transmis de ele, este altul: vor atentie, vor sa se simta din nou iubite, ca in primul moment al relatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )