Libnet.ro
UNICEF

05:30

FOTO. Ziua indragostitilor: Cinci idei neinspirate de cadouri pentru iubitul tau

România Liberă România Liberă,
FOTO. Ziua indragostitilor: Cinci idei neinspirate de cadouri pentru iubitul tau

Cadoul pe care i-l faci iubitului de Ziua indragostitilor trebuie sa fie interesant si personal, dar fara sa il stanjeneasca. Prea multa dragalasenie poate strica atmosfera pe care ti-o doresti. Daca vei reusi sa ii faci un cadou cu care sa ii faca placere sa se laude in grupul de prieteni, succesul tau va fi garantat. Iata cinci idei de cadouri, formulate de site-ul modernmom. com, de care trebuie sa te feresti: . continuă pe România Liberă

Idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru ea dragoste care incape in poseta

Dacaincanu i-ai luat ceva special de Valentines Day nu dispera. Avem noi idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru ea. in cazul in care ai ratat articolul nostru cu idei de cadouri de Valentines Day pentru ea, sau sugestiile noastre ti s-au parut prea traznite, am zis sa mai facem o incercare. Ne-am gandit si [].

Idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru el gadgeturi pentru fluturasi in stomac

Daca esti in cautare de idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru el, ai ajuns in locul potrivit. Stiti foarte bine, doamnelor si domnisoarelor, cat de mult adora barbatii gadgeturile. Sunt legati cu cordonul ombilical de smartphone, iar laptopul este ca un frate siamez. Saptamana trecuta v-am mai dat cateva idei de cadouri de Valentines [].

Ce vor bucurestencele de Ziua indragostitilor: cine romatice, bijuterii si cosmetice. Sociologii:Jucarii sexuale, cadouri pentru cupluri plictisite

De Ziua indragostitilor, bucurestencele isi doresc sa primeasca cadouri speciale si sa-si petreaca timpul in compania persoanei iubite. Sociologii sustin ca preferintele difera foarte mult in functie de fiecare tip de femeie.

Unde mergem de Ziua indragostitilor: programul distractiei in fiecare judet: petreceri romantice in cluburi, oferte turistice de nerefuzat

Sambata, 14 februarie, romanii sarbatoresc Ziua indragostitilor, iar restaurantele, cluburile si hotelurile din tara se transforma in locuri extrem de romantice. Adevarul va propune cateva idei pentru o zi romatica si relaxanta.

Valentines Day. Unde mergem de Ziua indragostitilor, programul distractiei in fiecare judet: petreceri romantice in cluburi, oferte turistice de nerefuzat

Sambata, 14 februarie, romanii sarbatoresc Ziua indragostitilor, iar restaurantele, cluburile si hotelurile din tara se transforma in locuri extrem de romantice. Adevarul va propune cateva idei pentru o zi romatica si relaxanta.

Stream of Love, proiectie speciala de Ziua indragostitilor la Cinemateca Astra Film

Pentru ca Ziua indragostitilor se apropie, Cinemateca Astra Film prezinta vineri, 13 februarie 2015, de la ora 19:00, un film inedit si indraznet: Stream of Love regia Agnes Sos).

Cat cheltuiesc romanii cu bani de Ziua indragostitilor

Cina romantica in savana din Tanzania, skyjump in Noua Zeelanda sau skydiving la Miami. Acestea sunt optiunile romanilor cu dare de mana atunci cand vine vorba de Ziua indragostitilor.

Ce vor femeile de Ziua indragostitilor. Dulciuri, flori si atentia partenerului

Femeile spun ca nu au mari pretentii de la parteneri, de Ziua indragostitilor. Vor lucruri simple: bomboane, flori. Psihologii spun ca mesajul transmis de ele, este altul: vor atentie, vor sa se simta din nou iubite, ca in primul moment al relatiei.

Un fotomodel din Bucuresti iese in strada si saruta fete ca sa isi faca fosta iubita geloasa de Ziua indragostitilor: Asa oferta nu o sa mai gasiti

Numele meu este Alex, am 25 de ani, sunt inalt, bine facut si bine crescut, asa incepe anuntul facut de un bucurestean care spune ca de Ziua indragostitilor o sa stea in zona Piata Unirii sa imparta saruturi doamnelor si domnisoarelor. in anunt, tanarul spune ca este fotomodel si ca vrea prin actiunea pe care o va organiza sambata sa isi faca geloasa fosta iubita.

Don Juan si povestile Seherezadei, la Sala Radio, de Ziua indragostitilor

In ajun de Ziua indragostitilor, la Sala Radio va avea loc un eveniment muzical, in cadrul caruia se vor regasi celebra uvertura a lui Mozart la opera Don Giovanni, al carei libret este bazat pe aventurile legendarului seducator Don Juan, si cunoscuta suita Seherazada, inspirata de O mie si una de nopti si semnata de Nikolai Rimski-Korsakov.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )