Libnet.ro
UNICEF

06:00

HOROSCOP 14 februarie: Ziua indragostitilor aduce surprize si momente speciale

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 14 februarie: Ziua indragostitilor aduce surprize si momente speciale

Astrele aduc in acest weekend dragoste si mult romantism pentru zodii. Afla cum vei petrece de Ziua indragostitilor. continuă pe România Liberă

Semnificatii de Valentines day. 14 februarie, ziua in care este sarbatorita fertilitatea, are radacini in Roma antica

Desi romanii il sarbatoresc pe Sfantul Valentin, astazi, credinta ortodoxa il cinsteste pe sfantul cu acelasi nume pe 30 iulie. Se pare ca la originea sarbatorii de Ziua indragostitilor ar sta un fenomen legat de lumea pasarilor care se imprecheaza pe 14 februarie.

Valentines Day, sarbatorita pe Google: Ce doodle are pentru Ziua indragostitilor

Valentines Day este sarbatorita pe Google cu un doodle special. Cei doi indragostiti sunt cele doua litereo din centrul logo-ului companiei. Valentines Day sau Ziua indragostitilor se sarbatoreste pe 14 februarie, anual, iar acum Google ii dedica un doodle. Accesezi prima pagina a motorului de cautare:google. ro saugoogle. com, in functie de ce nevoie ai, si vei [].

Cum sarbatoreste Andre Rieu Ziua indragostitilor

Andre Rieu sarbatoreste pe 14 februarie, de Valentines Day, 40 de ani de la momentul logodnei cu sotia sa, Marjorie, careia i-a cumparat cu aceasta ocazie un frumos buchet de trandafiri rosii, potrivit Mediafax.

10 mesaje romantice pentru Ziua indragostitilor

Indiferent daca preferati Valentines Day sau Dragobetele, cert este ca 14 februarie da startul sezonului in care cei mai indragostiti simt ca iubirea pluteste in aer. Daca va aflati printre ei, Mediafax. ro va prezinta mai multe sugestii de mesaje romantice.

FOTO. Ziua indragostitilor: Patru idei ingenioase pentru un mic dejun romantic

Daca vrei sa iti surprinzi iubita de Ziua indragostitilor, incearca e sa ii pregatesti un mic dejun ingenios. Nu trebuie sa petreci prea mult timp in bucatarie; tot ce trebuie sa faci e sa dai frau liber imaginatiei. Pe langa sucul natural de fructe si cafeaua cu lapte, adauga la micul dejun cateva inimioare. Publicatia Today iti sare in ajutor cu urmatoarele preparate.

Idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru el gadgeturi pentru fluturasi in stomac

Daca esti in cautare de idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru el, ai ajuns in locul potrivit. Stiti foarte bine, doamnelor si domnisoarelor, cat de mult adora barbatii gadgeturile. Sunt legati cu cordonul ombilical de smartphone, iar laptopul este ca un frate siamez. Saptamana trecuta v-am mai dat cateva idei de cadouri de Valentines [].

Ce vor bucurestencele de Ziua indragostitilor: cine romatice, bijuterii si cosmetice. Sociologii:Jucarii sexuale, cadouri pentru cupluri plictisite

De Ziua indragostitilor, bucurestencele isi doresc sa primeasca cadouri speciale si sa-si petreaca timpul in compania persoanei iubite. Sociologii sustin ca preferintele difera foarte mult in functie de fiecare tip de femeie.

Forever Love - superconcert live cu Directia 5, de Ziua indragostitilor

Cea mai in voga trupa din Romania canta in Club Hush Pitesti, pe 14 februarie. Directia 5 va aduce in fata publicului cele mai cunoscute melodii de dragoste ale trupei. Din show nu va lipsi, bineinteles, nici cel mai recent single, Forever love.

Din dragoste pentru sania cu volan: Serbarile Lenkerului de Ziua indragostitilor la Cavnic

Indragostitii din Maramures sunt asteptati de Ziua indragostitilor la Cavnic pentru a participa la cea de-a 11 editie a Serbarilor Lenkerului. Evenimentul va avea loc in data de 14 februarie la Cavnic, cu incepere de la ora 10:00.

Valentines Day. Unde mergem de Ziua indragostitilor, programul distractiei in fiecare judet: petreceri romantice in cluburi, oferte turistice de nerefuzat

Sambata, 14 februarie, romanii sarbatoresc Ziua indragostitilor, iar restaurantele, cluburile si hotelurile din tara se transforma in locuri extrem de romantice. Adevarul va propune cateva idei pentru o zi romatica si relaxanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )