Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO. Klaus Iohannis si sotia sa, vizita in Parang

România Liberă România Liberă,
FOTO. Klaus Iohannis si sotia sa, vizita in Parang

Presedintele Klaus Iohannis si sotia lui, Carmen, au facut, sambata, o vizita privata in statiunea Parang, din Valea Jiului . continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, din nou la munte. Presedintele este insotit si de Carmen Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se afla la acest sfarsit de saptamana in judetul Hunedoara, in masivul Parang, unde a ajuns inca de vineri dupa-amiaza,.

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza marti centrala nucleara de la Cernavoda

Presedintele Klaus Iohannis va vizita marti centrala nuclearelectrica de la Cernavoda, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la deschiderea primului reactor nuclear, a anuntat Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al presedintelui.

NEWS ALERT. Presedintele Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. DNA poate sa il ancheteze pe fostul vicepremier pentru moartea agentului Bogdan Gigina

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. Astfel, procurorii anticoruptie pot incepe anchetarea fostului vicepremier, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat cererea DNA privind inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea, in cazul politistului Gigina

Presedintele Klaus Iohannis va da curs cererii de efectuare a urmaririi penale in cazul lui Gabriel Oprea in dosarul privind moartea politistului Bogdan Gigina. Anuntul a fost facut joi.

Klaus Iohannis il ataca dur pe Calin Popescu Tariceanu: Acest om nu e preocupat de independenta justitiei. Scria biletele Draga Traian pentru a scapa un prieten

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa sefului Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Iohannis a afirmat ca al doilea om in stat nu este preocupat de independenta justitiei.

Klaus Iohannis va participa saptamana viitoare la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa joia si vinerea viitoare la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles unde se va discuta despre relatia UE - Rusia, dar si de spre migratie si politica comerciala.

Un lider PSD, atac la Klaus Iohannis: I-a pacalit de doua ori pe romani cu Guvernul sau

Liderul senatorilor social-democrati, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a pacalit de doua ori pe romani cu Guvernul sau. Prima pacaleala a fost.

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei avizul pentru inceperea urmaririi penale a lui Oprea. DNA poate sa il ancheteze pentru moartea agentului Gigina

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. Astfel, procurorii anticoruptie pot incepe anchetarea fostului vicepremier, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Klaus Iohannis a aprobat cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat vineri cererea DNA de urmarire penala pentru ucidere din culpa a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Gabriel Oprea: Voi da curs acestei cereri!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca va da curs cererii de efectuare a urmaririi penale fata de fostul vicepremier Gabriel Oprea in dosarul privind moartea agentului Bogdan Gigina. Da, voi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )