Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO Masina in flacari din cauza unui incendiu de miriste. Soferul a ajuns la spitalul din Craiova in stare critica. Alte trei vehicule au fost avariate.

Adevărul Adevărul,
FOTO Masina in flacari din cauza unui incendiu de miriste. Soferul a ajuns la spitalul din Craiova in stare critica. Alte trei vehicule au fost avariate.

Accidentul in lant a avut loc la iesire din localitatea doljeana Segarcea. Au fost implicate 3 autoturisme si un TIR. continuă pe Adevărul

FOTO Masina in flacari din cauza unui incendiu de miriste. Soferul a ajuns la spitalul din Craiova in stare critica. Alte trei vehicule au fost avariate

Accidentul in lant a avut loc la iesire din localitatea doljeana Segarcea. Au fost implicate 3 autoturisme si un TIR.

Circulatia tramvaielor, blocata pe ambele sensuri pe bulevardul Timisoara, din cauza unui accident

Circulatia tramvaielor este blocata joi pe ambele sensuri pe bd Timisoara, in urma unui accident rutier, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei. Potrivit politistilor, in accident au fost implicate un tramvai.

Bacauani raniti intr-un accident produs langa Buzau din cauza unui sofer sarb

Un accident cu doua autoturisme implicate, produs joi pe DN2 E85, la Maracineni, s-a soldat cu ranirea a doua persoane, intre care si un copil. Vina ii apartine unui sofer sarb care a trecut de pe acostamentul largit pe banda de circulatie fara sa se asigure suficient.

Barbat in varsta de 80 de ani gasit carbonizat in urma unui incendiu la o casa din Dambovita

Un barbat in varsta de 80 de ani a fost gasit carbonizat, in urma unui incendiu care a izbucnit, marti, la o casa din judetul Dambovita.

Zaharul ar putea sa se scumpeasca. Criza la nivel mondial, din cauza diminuarii productiei

Zaharul ar putea sa se scumpeasca din cauza diminuarii productiei la nivel mondial. Brazilia, primul producator al lumii si tarile din UE au estimat o productie scazuta in perioada 2017-2018, arata.

Romania, tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi din cauza automatizarii

Romania este tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi 61,93% din totalul locurilor de munca existente) din cauza automatizarii, potrivit documentului Raportul asupra stabilitatii.

Bruxellesul nu mai trimite prima transa de asistenta financiara pentru R. Moldova din cauza invalidarii alegerilor pentru primarul din Chisinau

Alocarea primei transe de asistenta macrofinanciara a UE a fost amanata din cauza deciziei Curtii Supreme de Justitie de a invalida rezultatele alegerilor la Chisinau, scrie Unimedia, care citeaza portalul NewsMaker.

Daniel Dragomir dezvaluie un MAIL INTERN al DNA. Zeci de mii de romani se afla in puscarii, arestati preventiv sau in instante, din cauza unor probe obtinute ilegal (FOTO, VIDEO)

Daniel Dragomir sustine ca a intrat in posesia unui mail intern al DNA, in care procurorii recunosc ca aparatura de interceptare folosita nu este omologata, pentru ca nu exista standarde nationale sau.

Un italian s-a sinucis din cauza unei romance. Femeia il santaja pentru suma de 90.000 de euro

Un italian s-a sinucis, dupa ce a fost pacalit de o prostituata romanca, in apropiere de Padova. Tanara de 28 de ani, originara din Romania, l-ar fi santajat pentru suma de 90. 000 de euro. Femeia i-ar fi c.

Scandal urias in Capitala. O scriitoare a fost agresata, din cauza presupusei ambulante care fura copii

Scandal urias in Capitala. O scriitoare aflata intr-o ambulanta, cu care voia sa cutreiere tara a fost snopita in bataie langa Gara de Nord din Capitala. Mai multi localnici care credeau ca au de-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )