Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO Muzeul care spune povestea minelor din Valea Jiului a fi reabilitat

Adevărul Adevărul,
FOTO Muzeul care spune povestea minelor din Valea Jiului a fi reabilitat

Vechi de aproape jumatate de secol, Muzeul Mineritului din Petrosani va fi reabilitat cu fonduri de la Uniunea Europeana, sustin reprezentantii Primariei Petrosani. continuă pe Adevărul

FOTO Muzeul care spune povestea minelor din Valea Jiului va fi reabilitat

Vechi de aproape jumatate de secol, Muzeul Mineritului din Petrosani va fi reabilitat cu fonduri de la Uniunea Europeana, sustin reprezentantii Primariei Petrosani.

FOTO. Autorul incendiului dintr-o banca din Melbourne este un solicitant de azil din Myanmar

6 de persoane au fost ranite, vineri, intr-o explozie care a avut loc la o banca din apropiere de metropola australiana Melbourne, dupa ce un barbat de 21 de ani si-a dat foc. Acesta este un solicitant de azi birmanez, care astepta sa ii fie procesata cererea.

Cred ca Donald Trump a ajuns la Casa Alba datorita mie: Un american care isi castiga existenta din site-urile care raspandesc stiri false vorbeste despre amploarea fenomenului ce ar fi influentat rezultatul alegerilor din SUA

Un american de 38 de ani isi castiga existenta din crearea de site-uri care raspandesc stiri false pe retelele de socializare. Paul Horner a reusit de cateva ori, in ultimii ani,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )