Libnet.ro
UNICEF

13:45

FOTO Noi angajamente pentru campusul scolar Partenie Cosma. Cand va fi finalizat

Adevărul Adevărul,
FOTO Noi angajamente pentru campusul scolar Partenie Cosma. Cand va fi finalizat

Cea de-a doua etapade lucrari de la campusul scolar va fi finalizata, potrivit noilor angajamente, la inceputul lunii aprilie. Investitia ar fi trebuit sa fie predataanul trecut,insacum acest lucru nu a fost posibil, intreaga sarcina financiara a fost preluata, din 1 ianuarie, de catre bugetul local. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana va prezenta noi propuneri pentru combaterea evaziunii fiscale

Comisia Europeana va prezenta, in luna aprilie, propuneri care sa asigure punerea la dispozitia publicului a datelor fiscale ale companiilor multinationale in fiecare stat membru al Uniunii Europene, in cadrul actiunilor de combatere a evaziunii fiscale, a anuntat, ieri, comisarul european pentru afaceri economice si financiare, impozitare si vama, Pierre Moscovici, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

CE va prezenta in aprilie noi propuneri pentru combaterea evaziunii fiscale

Comisia Europeana va prezenta in luna aprilie propuneri pentru a asigura punerea la dispozitia publicului a datelor fiscale ale companiilor multinationale in fiecare stat membru al Uniunii Europene, in cadrul actiunilor de combatere a evaziunii fiscale, a anuntat marti comisarul european pentru afaceri economice si financiare, impozitare si vama Pierre Moscovici, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )