Libnet.ro
UNICEF

16:31

FOTO Omul-paianjen francez a fost arestat din nou, dupa ce a escaladat o cladire de 48 de etaje din Paris pentru a-si arata sustinerea pentru protestele antiguvernamentale din Franta

Hotnews Hotnews,
 FOTO Omul-paianjen francez a fost arestat din nou, dupa ce a escaladat o cladire de 48 de etaje din Paris pentru a-si arata sustinerea pentru protestele antiguvernamentale din Franta

Alain Robert, Omul-Paianjen francez, a escaladat fara asigurare Tour Total, luni dimineata, in semn de sustinere fata de greva impotriva reformei pensiilor, inainte sa fie arestat, a notat un jurnalist AFP. continuă pe Hotnews

Omul Paianjen a fost arestat, dupa ce a escaladat o cladire de 48 de etaje. Alain Robert a vrut sa-si arate sprijinul fata de grevele din Franta: A fost foarte frig (FOTO)

Alain Robert, francezul poreclit Omul Paianjen pentru manevrele de alpinism urban, a fost arestat, luni dimineata, dupa ce a escaladat fara asigurare Tour Total, o cladire de 48 de etaje, pentru a-si.

FOTO Noi imagini cu Gheorghe Dinca, la DIICOT. Criminalul de la Caracal, mai slab si cu barba. Total transformat

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la DIICOT, dupa ce joi a fost audiat in cazul dosarului Caracal. Barbatul a aparut vineri dimineata, total schimbat. Fotografii au reusit sa surprinda imagini cu criminalul de la Caracal care nu mai seamana deloc cu cel pe care il stim de la audierile din vara. Gheorghe Dinca, .

Ambasadorul Marii Britanii a fost arestat in Iran

Ambasadorul Marii Britanii in Iran, Rob Macaire, a fost arestat, sambata seara, in timpul protestelor impotriva regimului, izbucnite dupa ce autoritatile au reconoscut ca au doborat avionul ucrainean cu 176.

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost arestat in Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta,a fost arestat,.

Crima de la Spitalul Judetean Neamt: Barbatul care si-a ucis sotia a fost arestat preventiv

Barbatul care si-a injunghiat sotia in Spitalul Judetean din Piatra Neamt a fost arestat pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Camerele de supraveghere ale clinicii au surprins momentul in care individul intra.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat din nou la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia privind uciderea Luizei Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest vineri si dus la DIICOT, unde urmeaza sa fie audiat de procurori pentru a doua zi la rand, in conditiile in care si-a schimbat declaratia initiala si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

Ciolacu: Dupa doua nereusite, europarlamentarele si prezidentialele, incercam sa o mosmolim din nou

Marcel Ciolacu, presedinte interimar al PSD, a vorbit, duminica, la Calarasi, despre greselile social-democratilor, care nu au facut analize dupa esecuri, astfel ca s-a ajuns ca dupa doua nereusite sa incercam sa o mosmolim din nou. Lucrul acesta nu se mai poate intampla, a declarat liderul PSD, citat de Mediafax.

Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Guvernarea liberala aduce preturi mai mici la carburanti si utilitati. Dupa eliminarea supraaccizei la carburanti, preturile au scazut cu 32 bani pe litru de la inceputul anului. Benzina si motorina se ieftinesc din nou Poate vi se pare bizar, dar da, asa este. Benzina si motorina se vor ieftini din nou, conform celor declarate de .

Posibila vanzare a actiunilor DTOTE la Telekom Romania: Premierul Ludovic Orban se intalneste din nou la Palatul Victoria cu reprezentantii companiei

Premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor si Comunicatiilor, Lucian Bode, se vor intalni din nou marti, 14 ianuarie, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Telekom Romania, potrivit unui comunicat al Guvernului. O intalnire similara a avut loc luna trecuta, la scurt timp dupa ce PNL a venit la guvernare. Ministrul Transporturilor si Comunicatiilor, Lucian Bode, a spus recent intr-un interviu HotNews. ro ca au avut loc discutii privind o eventuala vanzare a actiunilor DTOTE la Telekom Romania, si ca statul roman, actionar minoritar, analizeaza in prezent cu mare atentie ce se intampla.

FOTO VIDEO O pisica a fost salvata din canalizare de pompieri. Interventie contracronometru la Alba Iulia

O pisica blocata intr-un tub de canalizare a fost salvata de pompierii Alba. Acestia au sapat in jurul conductei pe care a spart-o si au eusit sa elibereze micul animal domestic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1959 seconds )