Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO Politia din Anglia cauta ucigasul unei tinere din Buzau. Familia crede ca a fost confundata cu o prostituata

Adevărul Adevărul,
FOTO Politia din Anglia cauta ucigasul unei tinere din Buzau. Familia crede ca a fost confundata cu o prostituata

Politia comitatului Essex, Marea Britanie, il cauta de trei zile pe criminalul unei buzoience de 24 de ani, care a fost injunghiata marti noapte, pe o strada din Illford. Mai multi martori sustin ca femeia a intrat intr-un fast-food, plina de sange, dupa care s-a prabusit. A murit cateva ore mai tarziu, la un spital din Londra. Avea o fetita de sapte ani si era insarcinata in trei luni. continuă pe Adevărul

FOTO Politia din Marea Britanie cauta ucigasul unei tinere din judetul Buzau

Politia comitatului Essex, Marea Britanie, il cauta de trei zile pe criminalul unei buzoience de 24 de ani, care a fost injunghiata marti noapte, pe o strada din Illford. Mai multi martori sustin ca femeia a intrat intr-un fast-food plina de sange dupa care s-a prabusit. A murit cateva ore mai tarziu, la un spital din Londra. Avea o fetita de sapte ani si era insarcinata in trei luni.

Politia din Toronto a regasit videoclipul in care primarul se droga cu crack

Primarul orasului canadian Toronto, Rob Ford, risca sa ajunga in fata justitiei, careia politia i-a remis o inregistrare video, cautata de luni de zile, in care edilul este filmat drogandu-se, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )