Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO. Polonia a deschis scorul in meciul cu Romania. 1 - 0 in minutul 11

România Liberă România Liberă,
FOTO. Polonia a deschis scorul in meciul cu Romania. 1 - 0 in minutul 11

Polonezii au deschis scorul in minutul 11, printr-un gol superb al lui Kamil Grosicki. continuă pe România Liberă

Mobilizare de amploare a fortelor de ordine, pentru meciul Romania - Polonia. Peste o mie de jandarmi vor supraveghea buna desfasurare a evenimentului sportiv

Peste o mie de jandarmi vor fi moblizati pentru meciul Romania - Polonia, care va avea loc, vineri seara, pe Arena Nationala. Pentru a evita incidentele, ei vor actiona in zona Arenei Nationale si pe traseele pe care suporterii se deplaseaza.

FOTO. Polonia a invins Romania la Bucuresti cu 3-0. Meciul a fost oprit de mai multe ori dupa ce s-au aruncat torte in teren

Meciul se termina cu scorul de 3-0 in favoarea Poloniei.

Incidente multiple inainte de meciul Romania - Polonia: Suporteri polonezi s-au batut cu fortele de ordine la intrarea pe stadion, iar la 60 de persoane au fost depistate arme albe (FOTO,VIDEO)

Fanii polonezi continua sa produca incidente in Capitala inainte de meciul dintre Romania si Polonia. Dupa ce la amiaza s-au incaierat in Centrul Vechi cu jandarmii si au provocat.

Veste buna pentru spectatorii care vor asista la meciul Romania-Polonia: Circulatia la metrou a fost prelungita cu o ora si jumatate

Vineri, de la ora 21:45, va avea loc meciul de fotbal din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018 dintre Romania si Polonia. Pentru a veni in sprijinul spectatorilor care asista la meciul de.

Meciul Romania-Polonia restrictioneaza traficul rutier in zona Arenei Nationale

Brigada Rutiera din cadrul Inspectoratului General de Politie anunta masurile pe care le va lua in zona limitrofa Arenei Nationale inaintea meciului Romania-Polonia de vineri seara 21:45).

Arbitru de top la meciul Romania-Polonia

UEFA trateaza cu mare interes partida Romania-Polonia din preliminariile Cupei Mondiale si trimite la Bucuresti unul dintre cei mai bine cotati arbitri ai momentului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2061 seconds )