Libnet.ro
UNICEF

05:45

Meciul Romania-Polonia restrictioneaza traficul rutier in zona Arenei Nationale

Online Sport Online Sport,
Meciul Romania-Polonia restrictioneaza traficul rutier in zona Arenei Nationale

Brigada Rutiera din cadrul Inspectoratului General de Politie anunta masurile pe care le va lua in zona limitrofa Arenei Nationale inaintea meciului Romania-Polonia de vineri seara 21:45). continuă pe Online Sport

Hagi nu raspunde invitatiei FRF de a merge la meciul Romania-Polonia: Plec din tara

Federatia Romana de Fotbal invita fostii internationali la meciul cu Polonia din 11 noiembrie, dar cel mai reprezentativ dintre fostii tricolori si-a stabilit deja un alt program pentru seara respectiva.

Arbitru de top la meciul Romania-Polonia

UEFA trateaza cu mare interes partida Romania-Polonia din preliminariile Cupei Mondiale si trimite la Bucuresti unul dintre cei mai bine cotati arbitri ai momentului.

Restrictii de circulatie stabilite cu ocazia meciului Romania Polonia de vineri

Brigada Rutiera a Capitalei a dispus restrictionarea traficului rutier, vineri, pe strazile din jurul Arenei Nationale, cu ocazia disputarii partidei Romania Polonia ora 21.

Sapunaru acuza o accidentare si este incert pentru meciul cu Polonia

Fundasul Cristi Sapunaru, unul dintre posibilii titulari ai Romaniei la meciul cu Polonia, a fost menajat de selectionerul Christoph Daum la antrenamentul de miercuri dimineata.

Sfaturile lui Hagi inainte de Romania-Polonia

Fostul mare international Gheorghe Hagi a vorbit dupa meciul cu Steaua de pe Arena Nationala despre apropiata intalnire dintre nationalele Romaniei si Poloniei din calificarile europene pentru Cupa Mondiala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )