Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO Premii pentru cei mai activi voluntari ai asociatiei Caritas Eparhial din Oradea

Adevărul Adevărul,
FOTO Premii pentru cei mai activi voluntari ai asociatiei Caritas Eparhial din Oradea

Asociatia Caritas Eparhial din Oradea si-a premiat cei mai activi voluntari in anul 2013. Au totalizat peste 4. 000 de ore de voluntariat prestate in serviciul aproapelui. Au fost acordate 9 premii pe activitati si programe, 5 premii speciale si premiul Voluntarul anului 2013. continuă pe Adevărul

Premii pentru Mircea Mihaies si Brindusa Armanca, in Ungaria.

Scriitorului Mircea Mihaies i-a fost decernata diploma omagiala a Fundatiei colectionarilor de arta contemporana ungara, impreuna cu o placheta de bronz, drept recunoastere a activitatii sale exceptionale ca om de cultura, in special pentru stimularea relatiilor culturale intre tari in perioada cand a ocupat functia de vicepresedinte ale ICR. Fondatorii Mate Csak, presedintele Sectiunii Arhitectura a Uniunii Jurnalistilor Maghiari, si Anna Kormendi, colectionar de arta, au .

GALERIE FOTO Grammy 2014: cele mai interesante tinute de pe covorul rosu

Cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy, care s-a desfasurat noaptea trecuta in Los Angeles, a gazduit cele mai importante nume din industria muzicala si a fost un bun prilej pentru ca vedetele sa-si etaleze tinutele sofisticate.

Business report: Acciza la carburanti, cartoful fierbinte din negocierile cu FMI; Ce averi au cei mai bogati oameni de afaceri romani la Bursa din Bucuresti; Viitorul automobilelor germane se afla in Romania

Colosii energetici se plang ca preturile fixate de stat sunt prea mici. Hidroelectrica si Nuclearelectrica isi cauta dreptatea in instanta deoarece tarifele fixatede ANRE pentru vanzarea energiei le-ar provoca pierderi mari. Au inceput recrutarile pentru joburi in UE! O serie de agentii europene au deschis sesiuni de aplicatii pentru ocuparea prin concurs a posturilor vacante: de la secretari, pana la experti bancari si manageri de proiect.

Amenzi pentru cei care cumpara cu numerar imobile si autovehicule

Persoanele care cumpara bunuri imobile si autovehicule cu bani cash vor fi sanctionate cu 20% din valoarea tranzactiei, insa cuantumul amenzii nu va fi mai mic de 100 de lei, potrivit unui proiect legislativ obtinut de ziarul BURSA.

FOTO: Solutii pentru gheata si zapada - spargatoare de gheata, lopeti, materiale ...

A cazut o cantitate mare de zapada si este necesar sa se ia masuri rapide pentru inlaturarea ei si apoi a ghetii. Zapada si gheata acumulata pe acoperisurile caselor si blocurilor, care aluneca si cade de la mari inaltimi, reprezinta un pericol pentru fiecare dintre noi. Un pericol la fel de mare este si gheata formata pe trotuare si pe trepte. Deasemenea, cantitatile mari de zapada si gheata pe acoperisuri pot afecta prin greutatea lor structura de rezistenta a acoperisului, spargeri sau .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )