Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO Presedintele Klaus Iohannis i-a luat prin surprindere pe salvamontisti. A urcat in Masivul Parang, cu sotia

Adevărul Adevărul,
FOTO Presedintele Klaus Iohannis i-a luat prin surprindere pe salvamontisti. A urcat in Masivul Parang, cu sotia

Presedintele Klaus Iohannis a urcat impreuna cu sotia sa in statiunea montana Parang din Valea Jiului. Sambata a fost gazduit la o cabana din zona, iar printre locurile vizitate a fost varful Parangul Mic 2. 074 m). Mai multe fotografii publicate duminica de Salvamont Hunedoara il infatiseaza pe presedintele Romaniei in mijlocul salvamontistilor si al turistilor. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza marti centrala nucleara de la Cernavoda

Presedintele Klaus Iohannis va vizita marti centrala nuclearelectrica de la Cernavoda, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la deschiderea primului reactor nuclear, a anuntat Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al presedintelui.

NEWS ALERT. Presedintele Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. DNA poate sa il ancheteze pe fostul vicepremier pentru moartea agentului Bogdan Gigina

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. Astfel, procurorii anticoruptie pot incepe anchetarea fostului vicepremier, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

FOTO. Klaus Iohannis si sotia sa, vizita in Parang

Presedintele Klaus Iohannis si sotia lui, Carmen, au facut, sambata, o vizita privata in statiunea Parang, din Valea Jiului .

Klaus Iohannis va participa saptamana viitoare la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa joia si vinerea viitoare la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles unde se va discuta despre relatia UE - Rusia, dar si de spre migratie si politica comerciala.

Un lider PSD, atac la Klaus Iohannis: I-a pacalit de doua ori pe romani cu Guvernul sau

Liderul senatorilor social-democrati, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a pacalit de doua ori pe romani cu Guvernul sau. Prima pacaleala a fost.

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei avizul pentru inceperea urmaririi penale a lui Oprea. DNA poate sa il ancheteze pentru moartea agentului Gigina

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. Astfel, procurorii anticoruptie pot incepe anchetarea fostului vicepremier, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Klaus Iohannis a aprobat cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat vineri cererea DNA de urmarire penala pentru ucidere din culpa a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. in Europa servitorii sunt tratati politicos si batuti pe spate

Victor Ponta i-a criticat vehement pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, pentru ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritatile europene, considerand ca.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos ne-au pacalit bine referitor la intrarea Romaniei in Spatiul &171;Schengen &187;

Victor Ponta i-a criticat astazi pe Klaus Iohannis si pe Dacian Ciolos, pentru ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritatile europene, considerand ca cei doi sunt responsabili pentru acest esec.

Subiectiv: Calin Popescu Tariceanu, despre o posibila suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Calin Popescu Tariceanu a fost invitatul lui Razvan Dumitrescu in emisiunea Subiectiv. Seful Senatului a raspuns la cea mai arzatoare intrebare: il va suspenda sau nu pe Klaus Iohannis daca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )