Libnet.ro
UNICEF

17:15

FOTO. Sase luni de la tragedia din Colectiv: Printre lumanari, imi aduc aminte din nou ca au murit aici

România Liberă România Liberă,
FOTO. Sase luni de la tragedia din Colectiv: Printre lumanari, imi aduc aminte din nou ca au murit aici

La sase luni de la incediul din Colectiv, rude ale victimelor, prieteni si voluntari din grupul impreuna Rezistam au venit sa aprinda lumanari, in Sambata Mare, in fata clubului. continuă pe România Liberă

Romania la sase luni de la tragedia din Colectiv. Tragedia a schimbat lucruri in Romania, dar mai mult pe hartie

La sase luni de la tragedia din clubul Colectiv, cea mai mare din ultimii 25 de ani, vinovatii inca nu au fost trasi la raspundere, desi sunt aratati cu degetul de societate, care inca asteapta raspunsuri legate de ce s-a intamplat exact in seara zilei de 30 octombrie 2015. Coruptia este la acelasi nivel, politicienii s-au agatat de acest eveniment tragic pentru a-si face campanie, atrag atentia specialistii.

Patriarhia Romana organizeaza un parastas la sase luni de la tragedia din clubul Colectiv

Patriarhia Romana a anuntat ca va organiza pe 9 mai un parastas pentru victimele tragediei Colectiv. Ceremonia va avea loc in fata clubului din centrul Capitalei.

Sase luni de la Colectiv: Tragedia a schimbat lucruri in Romania, dar mai mult pe hartie

Sase luni au trecut de la tragedia din Colectiv, cea mai mare din ultimii 25 de ani, dar nimeni nu a fost tras la raspundere, iar politicienii, cei impotriva carora oamenii au iesit in.

Sase luni de la tragedia de la Colectiv. Ce a ramas in urma focului devastator: Mi-au fost pacienti. Acum sunt niste ingeri

Ne-ati schimbat viata fara sa stiti, acesta este mesajul ramas inramat si pus sub una dintre cele doua cruci din altarul Colectiv. La coltul strazii intre Garle, in Piata Bucur din Bucuresti, se simte cel mai apasator durerea prin care sute de tineri au trecut in noaptea de 30 octombrie. Sambata, pe 30 aprilie, se implinesc sase luni de la incendiul devastator.

Slujba de comemorare a victimelor din Colectiv, amanata de Patriarhia Romana pentru 9 mai (VIDEO)

A trecut jumatate de an de la tragedia din Colectiv. Diseara, la ora 22. 32, vor fi exact sase luni de cand a izbucnit incendiul din clubul groazei, care a luat 64 de vieti si a mutilat alte cateva zeci,.

Sase luni de la tragedia din Colectiv: Nici acum nu stim cine sunt vinovatii

Rude ale celor decedati in urma incendiului de la Colectiv, supravietuitori si voluntari din grupul impreuna Rezistam au mers, in Sambata Mare, in fata clubului, cu flori si.

Patriarhia Romana va tine o slujba de pomenire, la sase luni, pentru victimele de la Clubul Colectiv

Pomenirea va avea loc luni, 9 mai 2016, de la ora 12,00, chiar in fata cladirii unde, pe 30 octombrie 2015, a avut loc cumplita tragedie care a dus la moartea a 64 de tineri.

Societatea de Constructii Napoca a debutat la BVB, la sase luni dupa desfiintarea Rasdaq

Actiunile Societatii de Constructii Napoca SA NAPO) au intrat, ieri, la tranzactionare pe piata principala administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB), la sase luni de la desfiintarea Rasdaq.

FOTO + VIDEO: Francezii protesteaza, din nou, fata de reforma Codului muncii

Salariatii si studentii francezi ies, joi, in strada, la chemarea a sapte organizatii sindicale, pentru a protesta fata de inceperea dezbaterii in Parlament a proiectului de reforma a Codului muncii. Este a patra oara in ultimele doua luni cand au loc manifestatii prin care se urmareste retragerea proiectului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )