Libnet.ro
UNICEF

07:45

FOTO + VIDEO: Francezii protesteaza, din nou, fata de reforma Codului muncii

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Francezii protesteaza, din nou, fata de reforma Codului muncii

Salariatii si studentii francezi ies, joi, in strada, la chemarea a sapte organizatii sindicale, pentru a protesta fata de inceperea dezbaterii in Parlament a proiectului de reforma a Codului muncii. Este a patra oara in ultimele doua luni cand au loc manifestatii prin care se urmareste retragerea proiectului. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO: Imagini spectaculoase din timpul unei eruptii solare, surprinse de NASA

Agentia spatiala americana NASA) a difuzat, marti, inregistrarea video a unei spectaculoase eruptii solare, care a avut loc in 17 aprilie, si care a fost surprinsa de pe Solar Dynamics Observatory SDO).

Zidane, cu pantalonii rupti la meci... din nou. Tinde sa devina o traditie in Champions League (VIDEO, FOTO)

Tehnicianul echipei de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, a comis-o din nou. Antrenorului madrilenilor i s-au descusut pandalonii in timpul meciului dintre echipa sa cu Manchester City, potrivit.

Antrenorul Marius Sumudica a aratat din nou semne obscene catre fani. Tehnicianul risca inca o suspendare pentru gesturi jignitoare (FOTO)

Antrenorul Marius Sumudica a fost prins din nou in off-side. La meciul castigat de Astra Giurgiu, cu ASA, scor 4-1, antrenorul le-a aratat gesturi obscene fanilor din spatele bancii de rezerve. Fie.

Grapini, criticata din nou: Campioana greselilor gramaticale s-a luat de Andrei Plesu (VIDEO)

Daca taceai, filosof ramaneai. Cum insa acest lucru nu s-a intamplat, Maria Grapini e din nou in centrul atentiei. Cunoscuta in mediul online ca fiind una dintre persoanele.

Udrea, din nou in fata judecatorilor in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a ajuns marti dimineata la Instanta Suprema, intr-un nou termen in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a fost trimis in judecata pentru luare de mita, abuz.

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o, din nou, pe Monica Ghiurco pentru postul de presedinte - director general - surse

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o joi, din nou, pe Monica Ghiurco pentru postul de presedinte - director general, potrivit informatiilor HotNews. ro. Votul consiliului vine in pofida faptului ca Monica Ghiurco a fost deja respinsa o data de Parlament cand s-a prezentat pentru un mandat de presedinte general un urma cu aproape 3 saptamani.

FOTO+ VIDEO. Aplicatie telefonica pentru situatii de urgenta, lansata de DSU. Peste 6.000 de descarcari in aproape doua ore. La ce foloseste

Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) la lansat, marti, o aplicatie pentru informarea si pregatirea populatiei pentru situatii de urgenta, destinata terminalelor mobile. Este o premiera pentru Romania si a fost dezvoltata cu scopul de a pregati populatia sa faca fata unei situatii de urgenta, mai ales ca in cazul in care apare un dezastru major. Mii de romani au descarcat aplicatia, imediat dupa lansare.

Zidane pus intr-o situatie jenanta la meciul cu Manchester City. Si-a rupt din nou pantalonii (foto)

Zinedine Zidane, managerul echipei Real Madrid, s-a aflat marti seara intr-o postura delicata in timpul partidei cu Manchester City din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.

Mitropolitul Laurentiu Streza, suparat pe jurnalisii care au publicat o fotografie cu bolidul sau de lux (FOTO, VIDEO)

Mitropolitul Laurentiu Streza i-a mustrat pe jurnalistii de la Ora de Sibiu pentru ca au publicat imagini cu un bolid de lux din care acesta coboara, arata B1 TV. Masina Mitropoliei este o.

FOTO VIDEO Supravietuitorul din Orfelinatul groazei. Cumplita poveste a romanului cu dizabilitati salvat prin adoptie in SUA

Izidor Ruckel, unul dintre supravietuitorii Orfelinatului groazei din Sighetu Marmatiei, centrul unde comunistii trimiteau copiii cu dizabilitati pentru a-i exclude din societate, s-a intors in Romania. Avea 11 ani cand a fost scos din tara luand calea Statelor Unite ale Americii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )