Libnet.ro
UNICEF

11:01

FOTO Secretele celor mai intunecate incaperi ale Castelului Corvinilor

Adevărul Adevărul,
FOTO Secretele celor mai intunecate incaperi ale Castelului Corvinilor

La mai putin de un an de la inaugurarea salii de tortura de la subsolul Castelului Corvinilor, formata din doua incaperi cu rol expozitional, locul a devenit una dintre atractiile principale ale monumentului istoric. continuă pe Adevărul

Chisinaul ocupa locul sase in topul celor mai urate orase din lume

Dupa ce a realizat clasamente cu cele mai frumoase sau romantice orase din lume, portalul Ucityguides, a realizat si un top ale celor mai urate 10 urbe din lume. Capitala Republicii Moldova a nimerit si ea pe locul sase in acest clasament pentru blocurile sovietice.

Fashionistele au cucerit lista celor mai puternice femei din lume

Topul anual al celor mai puternice 100 de femei din lume, realizat de Forbes, cuprinde numele a opt femei din industria modei. Spre deosebire de acum cativa ani, moda isi impune cu succes reprezentantele intr-o lista dominata, de cele mai multe ori, de nume consacrate si mostenitoare celebre.

VIDEO Lucrari de valoare ale celor mai mari pictori romani, expuse astazi la Consiliul Judetean

Astazi, pana la ora 20, buzoienii iubitori de arta sunt invitati in numar cat mai mare in foaierul salii de festivitati a Consiliului Judetean, unde sunt expuse aproape 40 de lucrari ce apartin unor pictori celebri, precum Nicolae Grigorescu, Stefan Luchian, Nicolae Tonitza, Theodor Aman si multi altii.

Topul celor mai puternice branduri din lume: marca Apple valoreaza 185 de miliarde de dolari

Un clasament intocmit recent privind valoarea brandurilor mai multor companii din intreaga lume stabileste care sunt primele zece cele mai importante marci prezente in viata de zi cu zi a utilizatorilor. Primele noua companii din acest top sunt americane, iar cea de-a zece chineza.

Topul celor mai scumpe conace boieresti scoase la vanzare. Preturi, mai mici decat la penthouse-uri

Potrivit ofertelor listate pe Imobiliare. ro , in momentul de fata, cel mai scump apartament scos la vanzare in Capitala are un pret cerut de 2,5 milioane de euro. Este vorba despre un penthouse de 500 de metri patrati, construit in anul 1996, situat.

Un ziar din Montreal: Casa Poporului ramane unul dintre cele mai controversate proiecte ale regimului Ceausescu

Un ziar din Montreal a publicat un amplu articol despre Palatul Parlamentului, pe care-l considera un simbol stalinist enorm si cea mai vizibila mostenire a perioadei ceausiste. Casa Poporului ramane, in opinia.

Ziar din Montreal: Casa Poporului ramane unul dintre cele mai controversate proiecte ale regimului Ceausescu

Un ziar din Montreal a publicat un amplu articol despre Palatul Parlamentului, pe care-l considera un simbol stalinist enorm si cea mai vizibila mostenire a perioadei ceausiste. Casa Poporului ramane, in opinia.

Viitorul Mark Zuckerberg de Romania? Innovation Labs a premiat cele mai bune proiecte ale studentilor

Pre-acceleratorul pentru studenti Innovation Labs a ajuns la final, iar aseara, la Tech Hub Bucuresti s-au acordat premiile pentru cele mai bune proiecte realizate de studenti. 11 echipe s-au intrecut trei luni pentru a-si dezvolta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )