Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Lucrari de valoare ale celor mai mari pictori romani, expuse astazi la Consiliul Judetean

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lucrari de valoare ale celor mai mari pictori romani, expuse astazi la Consiliul Judetean

Astazi, pana la ora 20, buzoienii iubitori de arta sunt invitati in numar cat mai mare in foaierul salii de festivitati a Consiliului Judetean, unde sunt expuse aproape 40 de lucrari ce apartin unor pictori celebri, precum Nicolae Grigorescu, Stefan Luchian, Nicolae Tonitza, Theodor Aman si multi altii. continuă pe Adevărul

Venezuela si Rusia pun bazele unui consortiu pentru exploatarea celor mai mari rezerve de petrol din lume

Seful diplomatiei venezuelene, Elias Jaua, a anuntat ca Venezuela si Rusia vor semna joi un acord pentru crearea unei companii petroliere mixte PetroVictoria, care va opera in Fasia Petrolifera Orinoco.

Aviz soferilor: Amenzile de circulatie MAI MARI de la 1 iulie.

Amenzile de circulatie vor fi mai mari de la 1 iulie in contextul in care, de la aceeasi data, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata creste la 800 de lei lunar. Mai exact, amenzile vor creste proportional cu salariul minim brut pe economie pentru ca acestea sunt calculate in functie de acest plafon. Astfel, daca salariul minim de baza va creste de la 750 de lei la 800 de lei, pretul amenzilor de circulatie se va majora tot cu 50 de lei. Citeste si Amenzile de circulatie pot .

Aviz soferilor: Amenzi de circulatie MAI MARI de la 1 iulie.

Amenzile de circulatie vor fi mai mari de la 1 iulie in contextul in care, de la aceeasi data, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata creste la 800 de lei lunar. Mai exact, amenzile vor creste proportional cu salariul minim brut pe economie pentru ca acestea sunt calculate in functie de acest plafon. Astfel, cum salariul minim de baza va creste de la 750 de lei la 800 de lei, pretul amenzilor de circulatie se va majora tot cu 50 de lei. Citeste si Amenzile de circulatie pot .

Fashionistele au cucerit lista celor mai puternice femei din lume

Topul anual al celor mai puternice 100 de femei din lume, realizat de Forbes, cuprinde numele a opt femei din industria modei. Spre deosebire de acum cativa ani, moda isi impune cu succes reprezentantele intr-o lista dominata, de cele mai multe ori, de nume consacrate si mostenitoare celebre.

Toyota depaseste BMW in topul celor mai valoroase marci auto. Vezi TOP 10!.

Toyota a devenit cea mai valoroasa marca auto din lume, dupa ce a depasit producatorul german BMW, conform unui raport al Millward Brown. Brandul japonez este urmat de BMW si in topul celor mai valoroase 100 branduri din lume, acolo unde Toyota sau BMW depasesc nume ca Facebook sau Samsung. Valoarea marcilor Toyota, Mercedes-Benz, Audi si Hyundai a crescut cu procente din doua cifre la inceputul acestui an fata de anul trecut, conform autonews. com. Acest lucru se datoreaza cererii in crestere .

Toyota a depasit BMW in topul celor mai valoroase marci din lume

Toyota a trecut de BMW in clasamentul BrandZ al celor mai valoroase marci din lume, realizat anual de Millward Brown. Din cele 100 de marci incluse in top, doar sase sunt auto. Iata care sunt acestea, iar intre paranteze locul ocupat in intreg topul 100.

Toyota a depasit BMW in topul celor mai valoroase marci din lume

Toyota a trecut de BMW in clasamentul BrandZ al celor mai valoroase marci din lume, realizat anual de Millward Brown. Din cele 100 de marci incluse in top, doar sase sunt auto. Iata care sunt acestea, iar intre paranteze locul ocupat in intreg topul 100.

E una din cele mai mari MINCIUNI pe care le-am putut vedea in viata mea. Fotografia aceasta iti arata tot

Daca va gandeati ca aveti in fata trei domnisoare apetisante, mai trebuie sa va ganditi. Una din ele este barbat 100%, numai ca in ultimii 12 ani a muncit si a cheltuit peste 300. 000 de dolari pentru a.

Tornada ucigasa din Oklahoma a produs pagubele cele mai mari din istoria SUA

Tornada, care s-a abatut cu violenta, luni seara, asupra statului american Oklahoma, poate fi cea mai scumpa din istoria Statelor Unite, a anuntat un inspector american de asigurari. Pagubele estimate de el.

Topul celor mai puternice branduri din lume: marca Apple valoreaza 185 de miliarde de dolari

Un clasament intocmit recent privind valoarea brandurilor mai multor companii din intreaga lume stabileste care sunt primele zece cele mai importante marci prezente in viata de zi cu zi a utilizatorilor. Primele noua companii din acest top sunt americane, iar cea de-a zece chineza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )