Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Strandul din Hunedoara este finalizat la 70 la suta. Noul complex de agrement va fi inaugurat in iunie

Adevărul Adevărul,
FOTO Strandul din Hunedoara este finalizat la 70 la suta. Noul complex de agrement va fi inaugurat in iunie

Lucrarile la noul strand din municipiul Hunedoara sunt finalizate la nivelul de 70 la suta, iar in luna iunie complexul de agrement va fi inaugurat. Strandul va avea opt angajati. continuă pe Adevărul

Proiect pus in aplicare de cativa tineri pentru salvarea Mocanitei din Hunedoara

Cativa tineri din Hunedoara incearca sa salveze de la ruina o mocanita construita in 1871, care din 2008, sta retrasa intr-un depozit. Pentru realizarea acestui proiect, in speta, pentru refacerea.

FOTO Minele groazei din Hunedoara. Peisajul apocaliptic al ultimei mari exploatari de fier la 10 ani dupa inchidere

Zece ani se implinesc de la inchiderea oficiala a exploatarii miniere din Ghelari Hunedoara), unul dintre cele mai bogate zacaminte de fier din Romania. Minele din Ghelari au fost celebre timp de mai multe secole, insa in prezent, la zece ani de la ultimele disponibilizari, terenul pe care functiona exploatarea e ocupat doar de ruine.

FOTO Minele groazei din Hunedoara. Peisajul apocaliptic al ultimei mari mine de fier, la 10 ani dupa inchidere

Zece ani se implinesc de la inchiderea oficiala a exploatarii miniere din Ghelari Hunedoara), unul dintre cele mai bogate zacaminte de fier din Romania. Minele din Ghelari au fost celebre timp de mai multe secole, insa in prezent, la un deceniu de la ultimele disponibilizari, terenul pe care functiona exploatarea e ocupat doar de ruine.

REVISTA PRESEI: De ce pretul benzinei din Romania este mai mare decat in toate statele din regiune

In ziarele de luni, citim despre pretul benzinei din Romania, o inventie care ar putea revolutiona chirurgia, domeniile in care firmele mici si mijlocii ar putea fi cel mai competitive si ar putea primi finantare de la UE, dar si despre cum ar putea fi imbunatatit sistemul de educatie preuniversitar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )