Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO Titulescu, din nou castigator al Olimpiadei Liceelor. Pe podium au urcat, ca si in anii trecuti, Minulescu locul II si Greceanu locul III

Adevărul Adevărul,
FOTO Titulescu, din nou castigator al Olimpiadei Liceelor. Pe podium au urcat, ca si in anii trecuti, Minulescu locul II si Greceanu locul III

Colegiul National Vocational Nicolae Titulescu a castigat editia 2016 a Olimpiadei Liceelor, la capatul a trei saptamani de concurs. Pe locul II s-au clasat elevii Colegiului National Ion Minulescu, iar pe III Radu Greceanu. continuă pe Adevărul

Titulescu, din nou castigator al Olimpiadei Liceelor. Pe podium au urcat, ca si in anii trecuti, Minulescu locul II si Greceanu locul III

Colegiul National Vocational Nicolae Titulescu a castigat editia 2016 a Olimpiadei Liceelor, la capatul a trei saptamani de concurs. Pe locul II s-au clasat elevii Colegiului National Ion Minulescu, iar pe III Radu Greceanu.

Daniela Gyorfi, din nou pe masa medicilor esteticieni

Nu a facut un secret din faptul ca a calcat des pe la medicii esteticieni, insa Daniela Gyorfi nu pare sa doreasca sa se opreasca aici. Interpreta se pregateste sa mearga din nou. De data aceasta insa pentru o procedura mai usoara.

Carlas Dreams, din nou in vizorul Consiliului National al Audiovizualului. Ce melodie a artistului nemultumeste si de aceasta data (VIDEO)

Din nou probleme pentru o melodie a artistului moldovean Carla's Dreams. Daca piesa Sub pielea mea a fost urmarita de CNA ca urmare a imaginilor mult prea provocatoare din videoclip, de data.

Catalin Predoiu si Nicusor Dan vorbesc din nou despre realizarea unui sondaj pentru desemnarea celui mai bine clasat candidat de dreapta. / Nicusor Dan: Nu ma retrag, sub nicio conditie. / Predoiu: Firea nu va fi primar

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a declarat, duminica seara, intr-o dezbatere electorala la TVR, ca il bucura deschiderea lui Nicusor Dan pentru realizarea unui sondaj care sa arate care este cel mai bine clasat candidat de dreapta in ultima saptamana dinaintea alegerilor locale, afirmand ca astfel s-a mai facut un pas pentru infrangerea Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Bucuresti, potrivit Mediafax. La randul sau, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat dumnica, la TVR, ca nu se va retarge din competitia electorala si nu le va propune bucurestenilor sa il voteze pe Catalin Predoiu, dar va accepta propunerea acestuia de a realiza un sondaj.

Adrian Mutu loveste din nou. Fostul fotbalist a fost lasat fara permis de conducere (VIDEO)

Adrian Mutu a ramas fara permis de conducere Politistii l-au lasat pieton pentru 30 de zile din cauza ca nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni din Bucuresti, potrivit B1TV. Briliantul nu se.

Un fost international roman este din nou singur, desi avea planuri de insuratoare

A fost candva una dintre cele mai mari sperante a fotbalului romanesc, dar accidentarile l-au tinut departe de teren si tot mai mult prezent in presa mondena. Si asta pentru ca Nicolae Mitea a vanat doar domnisoare din showbizul romanesc.

Dragonul Rosu, amendat din nou pentru venituri la negru si vanzarea de marfa fara documente

Joi, 26 mai, 2016, peste 100 de inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala au verificat 96 de firme din complexul comercial Dragonul Rosu, aplicand 130 de amenzi in cuantum de 1,26 milioane de lei, se arata intr-un comunicat transmis vineri. Inspectorii antifrauda au identificat venituri neinregistrate si comercializarea de marfuri fara documente justificative, confiscand marfuri in valoare de 20. 600 de lei si sumele de 71. 553 de lei si 238 USD.

Postul de radio Guerrilla a inceput sa emita din nou la Bucuresti

Radio Guerrilla a reinceput sa emita la Bucuresti, vineri dimineata, pe aceeasi frecventa pe care a emis pana in toamna anului 2013, cand CNA ii retrasese licentele. Emisia pe 94,8 FM a inceput la cateva zile dupa ce forul audiovizual i-a autorizat studioul din Bucuresti. Postul a revenit in eter cu multumiri pentru ascultatorii care au semnat o petitie numita Vreau Guerrilla inapoi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )