Libnet.ro
UNICEF

19:15

FOTO Tramvai deraiat. Clipe de groaza pentru mai multi pasageri

Adevărul Adevărul,
FOTO Tramvai deraiat. Clipe de groaza pentru mai multi pasageri

Un tramvai a deraiat imediat dupa ce a pornit din capatul liniei din cartierul Nufarul. Acesta se deplasa spre Centru, iar in urma unui scurt-circuit la sistemul de rulare, a deraiat. continuă pe Adevărul

Mai multi jucatori de Starcraft 2 au ajuns la inchisoare in urma meciurilor trucate

Mai multi gameri din Coreea au ajuns la inchisoare in urma meciurilor trucate. in mod normal, cand auzim de meciuri trucate, primul sport la care ne gandim este fotbalul. Acum putem vedea, insa, ca aceasta practica a ajuns si in randul pasionatilor de jocuri online. Dupa cum scrie site-ul Kotaku, mai multi gameri din Coreea [] Mai multi jucatori de Starcraft 2 au ajuns la inchisoare in urma meciurilor trucate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Acordul nuclear, o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in Orientul Mijlociu

Acordul nuclear intre Iran si marile puteri este o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in vederea solutionarii conflictelor in Orientul Mijlociu, a declarat sambata la Teheran seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier, transmite Agerpres.

Steinmeier: Acordul nuclear, o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in Orientul Mijlociu

Acordul nuclear intre Iran si marile puteri este o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in vederea solutionarii conflictelor in Orientul Mijlociu, a declarat, sambata, la Teheran, seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier.

Ponta promite a doua rectificare bugetara a anului. Cine va primi bani mai multi

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca, in cursul zilei de vineri, Guvernul se va reuni intr-o sedinta extraordinara pentru a dezbate o noua rectificare bugetara. Aceasta ar fi a doua modificare a bugetului din acest an, iar printre principalele prevederi se afla majorarea salariilor pentru personalul din sistemul medical si pentru profesori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )