Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Umilinta maxima pentru stelisti la dezastrul cu Manchester City: in tribune a aparut o coregrafie cu mesajul sfidator Doar Dinamo Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 FOTO Umilinta maxima pentru stelisti la dezastrul cu Manchester City: in tribune a aparut o coregrafie cu mesajul sfidator Doar Dinamo Bucuresti

Surpriza mare pentru spectatori la meciul Stelei cu Manchester City 0-5, marti seara): la un moment dat, la Tribuna a doua a aparut o coregrafie realizata din vestele purtate de suporteri cu textul Doar Dinamo Bucuresti. Textul a fost o evidenta sfidare la adresa Stelei si a fost posibil gratie unei farse jucate de cativa suporteri dinamovisti la adresa patronului Stelei. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Umilinta maxima pentru stelisti la dezastrul cu Manchester City: in tribune a aparut o coregrafie cu mesajul sfidator Doar Dinamo Bucuresti

Surpriza mare pentru spectatori la meciul Stelei cu Manchester City 0-5, marti seara): la un moment dat, la Tribuna a doua a aparut o coregrafie realizata din vestele purtate de suporteri cu textul Doar Dinamo Bucuresti. Textul a fost o evidenta sfidare la adresa Stelei si a fost posibil gratie unei farse jucate de cativa suporteri dinamovisti la adresa patronului Stelei.

Restrictii de trafic in zona Stadionului National, pentru meciul Steaua - Manchester City

Traficul rutier in zona Arenei Nationale va fi restrictionat, marti, incepand cu ora 18. 00, pentru meciul de fotbal dintre F. Steaua Bucuresti - F. Manchester City, informeaza Brigada Rutiera.

Trafic restrictionat in zona Arenei Nationale pentru meciul Steaua - Manchester City. Partida se joaca marti seara, de la ora 21.45

Traficul rutier va fi restrictionat marti, incepand cu ora 18,00, in zona Arenei Nationale, pentru meciul de fotbal dintre F. Steaua Bucuresti - F. Manchester City. Partida care poate duce Steaua in grupele Ligii Campionilor se joaca joaca marti, de la ora 21.

Probleme pentru delegatia lui Manchester City. Avionul in care era a fost evacuat

Avionul care transporta membri ai clubului de fotbal Manchester City spre Bucuresti a fost evacuat, luni dimineata, inainte de a decola din Marea Britanie, dupa ce in cabina a fost semnalat.

Multi suporteri stelisti au ramas fara bilete pentru meciul cu Manchester City, desi au stat ore intregi la coada (VIDEO)

Dezamagire mare pentru fanii Stelei, inainte de partida cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor. Acestia nu au reusit sa faca rost de bilete pentru meci, in ciuda faptului ca au stat la.

Bataie pe bilete, bucuria bisnitarilor: la ce pret a ajuns un tichet la peluze pentru meciul Steaua Manchester City

Infometati dupa fotbal de calitate, avand in vedere nivelul slab al Ligii I, fanii s-au calcat in picioare pentru a prinde un tichet la Steaua Manchester City marti, ora 21. 45, Pro TV, Dolce Sport), in turul play-off-ului Ligii Campionilor.

Moment insolit pe Arena Nationala: Fanii stelisti de la tribuna a doua au scris fara sa stie Doar Dinamo Bucuresti, la meciul cu Manchester City

Fanii stelisti au primit veste de la suporterii dinamovisti, iar la tribuna a doua a Arenei Nationale a aparut scris mesajul: Doar Dinamo Bucuresti, la meciul cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor, care s-a terminat cu scorul de 5-0 2-0), in favoarea echipei engleze, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal.

FINAL Steaua - Manchester City 0-5, goluri David Silva, Nolito si tripla Aguero. Lovely football by Pep

Steaua ramane cu o singura amintire placuta dupa dezastruosul 0-5 cu Manchester City din aceasta seara: e martor viu al nasterii unei noi mari echipe a lui Pep Guardiola, dupa Barca si Bayern. Steaua a avut doi jucatori si jumatate pe teren formidabilul portar Nita, motoreta Adi Popa si Nicusor Stanciu), prea putin pentru o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Guardiola a asamblat rapid o masinarie de fotbal din banii seicilor si a scos untul din stelisti de la primul a ultimul minut de joc. O mentiune speciala pentru un profesionist urias al fotbalului: Kun Aguero, vedeta lui Pep, care a alergat ca un nebun dupa minge pana in minutul 90 dupa ce marcase deja trei goluri, totul pentru a compensa cele doua penalty-uri ratate. ---------------FINAL: Steaua - City 0-5. Finalul unui mare spectacol, stelistii au fost spectatori la nasterea unei noi mari echipe.

Champions League: Steaua - Manchester City 0-5, goluri David Silva, Nolito si tripla Aguero. Lovely football by Pep

Steaua ramane cu o singura amintire placuta dupa dezastruosul 0-5 cu Manchester City din aceasta seara: e martor viu al nasterii unei noi mari echipe a lui Pep Guardiola, dupa Barca si Bayern. Steaua a avut doi jucatori si jumatate pe teren formidabilul portar Nita, motoreta Adi Popa si Nicusor Stanciu), prea putin pentru o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Guardiola a asamblat rapid o masinarie de fotbal din banii seicilor si a scos untul din stelisti de la primul a ultimul minut de joc. O mentiune speciala pentru un profesionist urias al fotbalului: Kun Aguero, vedeta lui Pep, care a alergat ca un nebun dupa minge pana in minutul 90 dupa ce marcase deja trei goluri, totul pentru a compensa cele doua penalty-uri ratate.

Avancronica meciului Steaua-Manchester City

Steaua si Manchester City se infrunta, marti seara de la 21:45, pentru prima data in istorie intr-o partida care conteaza pentru prima mansa a barajului de accedere in grupele Ligii Campionilor. Desi la prima vedere arata ca un duel dezechilibrat, Steaua poate profita de inceputul ezitant de sezon pe care il are Manchester City.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )