Libnet.ro
UNICEF

05:15

Trafic restrictionat in zona Arenei Nationale pentru meciul Steaua - Manchester City. Partida se joaca marti seara, de la ora 21.45

Hotnews Hotnews,
 Trafic restrictionat in zona Arenei Nationale pentru meciul Steaua - Manchester City. Partida se joaca marti seara, de la ora 21.45

Traficul rutier va fi restrictionat marti, incepand cu ora 18,00, in zona Arenei Nationale, pentru meciul de fotbal dintre F. Steaua Bucuresti - F. Manchester City. Partida care poate duce Steaua in grupele Ligii Campionilor se joaca joaca marti, de la ora 21. continuă pe Hotnews

Restrictii de trafic in zona Stadionului National, pentru meciul Steaua - Manchester City

Traficul rutier in zona Arenei Nationale va fi restrictionat, marti, incepand cu ora 18. 00, pentru meciul de fotbal dintre F. Steaua Bucuresti - F. Manchester City, informeaza Brigada Rutiera.

Bataie pe bilete, bucuria bisnitarilor: la ce pret a ajuns un tichet la peluze pentru meciul Steaua Manchester City

Infometati dupa fotbal de calitate, avand in vedere nivelul slab al Ligii I, fanii s-au calcat in picioare pentru a prinde un tichet la Steaua Manchester City marti, ora 21. 45, Pro TV, Dolce Sport), in turul play-off-ului Ligii Campionilor.

UEFA a facut anuntul: Meciul Steaua - Manchester City, arbitrat de un italian

UEFA a anuntat ca meciul Steaua - Manchester City va fi arbitrat de italianul Daniele Orsato, care va sta pe centru si va fi ajutat la margini de Riccardo Di Fiore si Lorenzo Manganelii. Carmine Russo si Paolo.

Christoph Daum a selectionat 26 jucatori pentru meciul cu Muntenegru

Selectionerul Christoph Daum a anuntat, sambata, numele celor 26 de jucatori convocati la echipa nationala pentru meciul cu Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale 4 septembrie).

Restrictii de trafic in Capitala ca urmare a meciului dintre Steaua Bucuresti si Manchester City

Traficul rutier va fi restrictionat marti, de la ora 18. 00, in zona Arenei Nationale din Capitala unde se va disputa meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Manchester City, incepand cu ora 21. Aproape 700 de politisti vor actiona pentru asigurarea ordinii si linistii publice in zona stadionului.

Peste 900 de politisti si jandarmi, mobilizati pentru meciul dintre Steaua si Manchester City

Peste 900 de politisti si jandami vor supraveghea, marti seara, suporterii echipelor Steaua Bucuresti si Manchester City, la stadion, in centrul Capitalei si la Aeroportul Otopeni.

O sa vedeti cum o sa biruim toate neamurile bogate care au miliarde si diamante: Gigi Becali, rugaciune pentru meciul dintre Steaua si Manchester City (VIDEO)

Gigi Becali transmite mesaje inedite de Sfanta Maria. Latifundiarul din Pipera s-a rugat la Biserica pentru un succes in meciul de maine cu bogatii de la Manchester City. Becali a avut un.

Cristoph Daum a anuntat lotul nationalei pentru meciul cu Muntenegru

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Christoph Daum, a anuntat sambata, pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal, numele a 26 de jucatori pe care mizeaza in debut.

Christoph Daum a anuntat cei 26 de fotbalisti convocati pentru meciul cu Muntenegru

Selectionerul echipei nationale de fotbal a tarii noastre, Christoph Daum, a anuntat astazi numele a 26 de jucatori pe care mizeaza in debutul preliminariilor Campionatului Mondial 2018, informeaza site-ul Federatiei Romane de Fotbal.

Multi suporteri stelisti au ramas fara bilete pentru meciul cu Manchester City, desi au stat ore intregi la coada (VIDEO)

Dezamagire mare pentru fanii Stelei, inainte de partida cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor. Acestia nu au reusit sa faca rost de bilete pentru meci, in ciuda faptului ca au stat la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )