Libnet.ro
UNICEF

09:30

FOTO Unul dintre cele mai mari bulevarde din Bistrita, animat cu zeci de pompoan, tobe, trompete si torte

Adevărul Adevărul,
FOTO Unul dintre cele mai mari bulevarde din Bistrita, animat cu zeci de pompoan, tobe, trompete si torte

In aceasta seara a avut loc unul dintre cele mai asteptate momente ale Festivalului Fanfarelor Mihail Warga ajuns la a noua editie. Au marsaluit mai bine de un kilometru peste 200 de majorete sau muzicieni din Romania, dar si din tari precum Polonia, Bulgaria sau Ungaria. continuă pe Adevărul

FOTO Unul dintre cele mai mari bulevarde din Bistrita, animat cu zeci de pompoane, tobe, trompete si torte

In aceasta seara a avut loc unul dintre cele mai asteptate momente ale Festivalului Fanfarelor Mihail Warga ajuns la a noua editie. Au marsaluit mai bine de un kilometru peste 200 de majorete sau muzicieni din Romania, dar si din tari precum Polonia, Bulgaria sau Ungaria.

Acest studiu arata ca romanii prefera una dintre cele mai proaste investitii din 2013: aurul. Bursa, pe ultimul loc

Investitia in aur este vazuta de catre cei mai multi romani ca fiind printre cele mai avantajoase la momentul actual, alaturi de investitiile imobililare sau o afacere proprie, devansand depozitele bancare, considerate o oportunitate pentru plasarea.

FOTO VIDEO Sub gluga: in interiorul Ku Klux Klan, una dintre cele mai temute grupari din lume

Fotograful american Anthony Karen a reusit sa patrunda in una dintre cele mai inchise, infricosatoare si totodata marginalizate grupari din intreaga lume. A contactat temutul Ku Klux Klanul in urma cu aproape 10 ani si, treptat, a castigat increderea membrilor, care i-au permis acum sa fotografieze ritualuri si intalniri ale grupului.

P. Diddy este artistul hip-hop cu cele mai mari castiguri ale anului 2013!

Desi nu a mai lansat niciun material de trei ani de zile, P. Diddy s-a dovedit a fi artistul hip-hop cu cele mai mari castiguri ale anului 2013 adunand fabuloasa suma de 50 de milioane de dolari, conform topului realizat de revista Forbes. Din ce a adunat cantaretul atata banet? Pai, simplu! Castiguri din colaborarea .

Sub gluga: in interiorul Ku Klux Klan, una dintre cele mai temute grupari din lume

Fotograful american Anthony Karen a reusit sa patrunda in una dintre cele mai inchise, infricosatoare si totodata marginalizate grupari din intreaga lume. A contactat temutul Ku Klux Klanul in urma cu aproape 10 ani si, treptat, a castigat increderea membrilor, care i-au permis acum sa fotografieze ritualuri si intalniri ale grupului, dar si casele si scene intime ale participantilor.

Cele mai stabile relatii din showbiz!

Keo si Andreea Balan, Dana Razboiu si Bogdan Enoiu sau Valentina Pelinel si Cristian Boureanu formeaza cele mai solide cupluri din showbiz. Relatiile lor au trecut deja testul timpului, iar iubirea a crescut direct proportional cu trecerea anilor.

Iarna care urmeaza aduce cele mai mari preturi din ultimii 5 ani la energie, gaze sau intretinere

Iarna care se apropie le da fiori romanilor! Facturile la energia electrica, la gazele naturale sau la intretinere, pentru cei care stau la bloc, sunt adevarate cosmaruri pentru romani! Nici nu-i de mirare!.

TOP 10 Cele mai neprofitabile masini din Europa. Cat pierde VW la un Bugatti Veyron!.

Cele mai neprofitabile modele ale industriei auto europene, din ultimii 17 ani, au facut impreuna o gaura de 18,5 miliarde euro in bugetele producatorilor, potrivit unui infografic realizat de The Economist. In timp ce unele modele au fost scoase din productie, altele, ca Volkswagen Phaeton sau diferite versiuni ale lui Veyron continua sa figureze in gamele constructorilor. Topul, realizat pe baza datelor casei de brokeraj Sanford C. Bernstein, include generatii ale unor modele produse intre .

TOP 10: Care sunt firmele cu cele mai mari cifre de afaceri din Salaj

Un top al firmelor din Salaj realizat de Camera de Comert si Industrie in functie de cifra de afaceri plaseaza producatorul de tevi TenarisSilcotub pe primul loc la nivelul judetului,.

VIDEO Steve Ballmer si-a luat adio de la angajatii Microsoft, racnind si dansand. Vezi cele mai nebune momente din cariera lui

Steve Ballmer a fost intampinat precum un star rock de 13. 000 de angajati la intalnirea de ramas-bun la care seful Microsoft a participat in Seattle. A urlat, a dansat, a tinut discursuri mobilizatoare si a ironizat companiile rivale. Mii de oameni au strigat we love you, insa o buna parte dintre ei sigur nu au fost sinceri, date fiind rateurile pe care Microsoft le-a avut in multe domenii. Intra in articol pentru a vedea cateva momente celebre cu Steve Ballmer, inclusiv cel in care, acum sase ani, rade de iPhone si spune ca e super scump.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )