Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai stabile relatii din showbiz!

ADPM ADPM,
Cele mai stabile relatii din showbiz!

Keo si Andreea Balan, Dana Razboiu si Bogdan Enoiu sau Valentina Pelinel si Cristian Boureanu formeaza cele mai solide cupluri din showbiz. Relatiile lor au trecut deja testul timpului, iar iubirea a crescut direct proportional cu trecerea anilor. continuă pe ADPM

Acest studiu arata ca romanii prefera una dintre cele mai proaste investitii din 2013: aurul. Bursa, pe ultimul loc

Investitia in aur este vazuta de catre cei mai multi romani ca fiind printre cele mai avantajoase la momentul actual, alaturi de investitiile imobililare sau o afacere proprie, devansand depozitele bancare, considerate o oportunitate pentru plasarea.

Sub gluga: in interiorul Ku Klux Klan, una dintre cele mai temute grupari din lume

Fotograful american Anthony Karen a reusit sa patrunda in una dintre cele mai inchise, infricosatoare si totodata marginalizate grupari din intreaga lume. A contactat temutul Ku Klux Klanul in urma cu aproape 10 ani si, treptat, a castigat increderea membrilor, care i-au permis acum sa fotografieze ritualuri si intalniri ale grupului, dar si casele si scene intime ale participantilor.

FOTO VIDEO Sub gluga: in interiorul Ku Klux Klan, una dintre cele mai temute grupari din lume

Fotograful american Anthony Karen a reusit sa patrunda in una dintre cele mai inchise, infricosatoare si totodata marginalizate grupari din intreaga lume. A contactat temutul Ku Klux Klanul in urma cu aproape 10 ani si, treptat, a castigat increderea membrilor, care i-au permis acum sa fotografieze ritualuri si intalniri ale grupului.

Emmy Awards: Cele mai reusite aparitii din ultimii ani!

Sarah Jessica Parker, Sofia Vergara, Olivia Wilde si Nina Dobrev se numara printre frumusetile hollywoodiene care in ultimii ani au facut furori cu tinutele lor pe covorul rosu al Emmy Awards.

P. Diddy este artistul hip-hop cu cele mai mari castiguri ale anului 2013!

Desi nu a mai lansat niciun material de trei ani de zile, P. Diddy s-a dovedit a fi artistul hip-hop cu cele mai mari castiguri ale anului 2013 adunand fabuloasa suma de 50 de milioane de dolari, conform topului realizat de revista Forbes. Din ce a adunat cantaretul atata banet? Pai, simplu! Castiguri din colaborarea .

Siria: Cele mai puternice grupari rebele rup legaturile cu opozitia politica si cer formarea unui stat islamist. Printre ele - Brigada Al-Tawhid, Frontul Al-Nosra, afiliat al-Qaeda si gruparea islamista Ahrar al-Sham

Cele mai puternice grupari islamiste in lupta armata, printre si unul afiliat al-Qaeda, au anuntat ca rup legaturile cu opozitia politica si formeaza o noua alianta, pentru care legea islamica trebuie sa fie singura sursa de legislatie, scrie AFP.

Peste 12.400 de joburi disponibile. Cele mai multe sunt in Bucuresti si in Cluj

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au la dispozitie peste 12. 000 de joburi vacante prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Daca cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Cluj - peste 2. 000 si in Bucuresti - peste 1. 000, la polul opus se afla judete precum Bacau - 23 si Caras-Severin - 7.

ANOFM: 12.477 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe pentru studii medii si necalificati

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta ca 12. 477 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind destinate persoanelor cu studii medii si celor.

Indicele iPad: Romania este tara europeana cu cele mai scumpe produse Apple

Cele mai ieftine iPad-uri sunt vandute in Malayesia 474 de dolari), Canada 485 dolari) si SUA 499 dolari), potrivit raportului CommSec realizat de banca australiana Commonwealth. In Romania, pretul unei tablete.

In lipsa de alt model de business, bancile incearca sa isi stranga clientii adamenindu-i cu dobanzi ridicate si costuri reduse. Cele mai recent intrate in ring, Millennium si Volksbank

Millennium Bank a anuntat luni ca ofera 5,5% dobanda la depozitele in lei la 3 luni, cea mai ridicata dobanda din piata atat pentru clientii bancii cat si pentru cei care isi vor deschide depozite la institutia amintita. Tot luni, Volksbank a lansat 3 pachete de servicii la preturi foarte bune cu conditia sa iti muti salariul la ei. In urma cu circa o saptamana, alte banci lansasera produse similare, incercand sa atraga clientii sa isi ruleze salariile prin conturile lor. Lupta oarba pentru clienti s-ar putea dovedi a fi o greseala, a avertizat Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Bancile cu capital strain au intrat in aceasta batalie cel putin discutabila. Le-am spus ca este o greseala, de a mari dobanzile la depozite. Faptul ca nu mai primesc acelasi flux de bani din exterior si au banii plasati in active interne le mareste vulnerabilitatea, declarase Isarescu. Cum stau insa lucrurile?.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )