Libnet.ro
UNICEF

06:30

FOTO VIDEO Actorul Nae Lazarescu va fi inmormantat astazi, in Cimitirul Nordic din Focsani

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Actorul Nae Lazarescu va fi inmormantat astazi, in Cimitirul Nordic din Focsani

Nae Lazarescu va fi inmormantat la Focsani, orasul natal al sotiei sale, Marcela Avram, actrita la randul ei la Teatrul Constantin Tanase. Trupul neinsulfletit al indragitului actor a fost adus intai la Biserica Sfantul Ioan Botezatorul, din Piata Unirii, din Focsani, apoi va fi dus la Cimitirul Nordic. continuă pe Adevărul

UPDATE FOTO VIDEO Actorul Nae Lazarescu va fi inmormantat astazi, in Cimitirul Nordic din Focsani

Nae Lazarescu va fi inmormantat la Focsani, orasul natal al sotiei sale, Marcela Avram, actrita la randul ei la Teatrul Constantin Tanase. Trupul neinsulfletit al indragitului actor a fost adus intai la Biserica Sfantul Ioan Botezatorul, din Piata Unirii, din Focsani, apoi va fi dus la Cimitirul Nordic.

Actorul Nae Lazarescu va fi inmormantat astazi, in Cimitirul Nordic din Focsani

Nae Lazarescu va fi inmormantat la Focsani, orasul natal al sotiei sale, Marcela Avram, actrita la randul ei la Teatrul Constantin Tanase. Trupul neinsulfletit al indragitului actor va fi adus intai la Biserica Sfantul Ioan Botezatorul, din Piata Unirii, din Focsani, apoi la Cimitirul Nordic.

FOTO VIDEO Actorul Nae Lazarescu a murit. Acesta avea probleme cu ficatul

Actorul Nae Lazarescu a murit, joi dimineata, la varsta de 72 de ani. Potrivit primelor informatii, actorul suferea de grave probleme hepatice.

FOTO VIDEO Actorul Nae Lazarescu a murit

Actorul Nae Lazarescu, a murit, joi dimineata, la varsta de 72 de ani, din cauza unor grave probleme hepatice. Artistul eracunoscut, in special, pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alaturi de partenerul sau de scena, Vasile Muraru.

FOTO VIDEO Actorul Nae Lazarescu a murit. Partenerul sau de scena, Vasile Muraru: Am primit vestea cu mare bucurie, pentru ca s-a linistit

Actorul Nae Lazarescu, a murit, joi dimineata, la varsta de 72 de ani, din cauza unor grave probleme hepatice. Artistul eracunoscut, in special, pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alaturi de partenerul sau de scena, Vasile Muraru.

VIDEO Actorul Nae Lazarescu isi va dormi somnul de veci langa socrii lui, in Cimitirul Nordic din Focsani

Nae Lazarescu va fi inmormantat la Focsani, orasul natal al sotiei sale, Marcela Avram, actrita la randul ei la Teatrul Constantin Tanase.

Actorul Nae Lazarescu, inmormantat cu onoruri militare, in orasul sau natal

Actorul de comedie Nae Lazarescu, care s-a stins din viata joi dimineata, a fost condus pe ultimul drum, sambata dupa-amiaza, la Focsani, orasul sau natal. La slujba de inmormantare a fost prezenta.

Actorul Nae Lazarescu va fi inmormantat cu onoruri militare

Actorul Nae Lazarescu va fi inmormantat cu onoruri militare. La aceasta ora are loc slujba de inmormantare intr-o biserica din Focsani, in prezenta a sute de persoane. Nume mari ale teatrului romanesc vor.

VIDEO Actorul Nae Lazarescu a murit

Actorul de comedie Nae Lazarescu a incetat din viata la varsta de 72 de ani, anunta televiziunile de stiri. In ultimul timp era foarte bolnav. Apropiatii spun ca suferea de o boala la ficat.

Actorul Nae Lazarescu a fost inmormantat cu onoruri militare

Actorul Nae Lazarescu a fost inmormantat cu onoruri militare. Slujba de inmormantare a a avut loc intr-o biserica din Focsani, in prezenta a sute de persoane. Nume mari ale teatrului romanesc au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )