Libnet.ro
UNICEF

20:30

Foto. Video. Cateva concluzii ingineresti asupra efectelor cutremurului din Taiwan

Adevărul Adevărul,
Foto. Video. Cateva concluzii ingineresti asupra efectelor cutremurului din Taiwan

Am urmarit cu atentie inregistrarile video si pozele efectelor cutremurului din Taiwan si am tras urmatoarea concluzie: cladirile nu s-au prabusit datorita unui cutremur puternic ci ca urmare a unei executii si/sau proiectari defectuoase. continuă pe Adevărul

FOTO/VIDEO Poti identifica ce tip de comportament este suspect in imaginile alaturate? (proiect fotografic ce are ca subiect securitatea publica)

Stai in picioare intr-un colt de strada prea mult timp. O rupi la fuga dintr-o data. Te uiti in mod repetat in urma ta. Iti schimbi subit directia de mers. Toate aceste actiuni le facem, mai mult sau mai putin calculat, fiecare dintre noi, aproape in fiecare zi, atunci cand mergem pe strada. Care dintre aceste actiuni ti se par suspecte? Toate, numai unele, sau niciuna dintre ele? Prin proiectul False Positives Esther Hovers vrea sa ridice cateva semne de intrebare in privinta a ceea ce numim comportament deviant. Pentru a afla ce este comportamentul deviant, trebuie sa raspundem mai intai la intrebarea: ce comportament e considerat normal?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )