Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Concerte live, seara de seara, in cea mai noua berarie din Buzau

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Concerte live, seara de seara, in cea mai noua berarie din Buzau

Buzaul are un nou reper in oferta localurilor unde se petrece in fiecare seara, nu numai in weekend. Pizzeria Junior a trecut printr-un proces de transformare iar de luni seara a devenit berarie, partenera a unui celebru producator olandez de bere. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Sosea spre nicaieri: cel mai ciudat drum al Hunedoarei se sfarseste in padurile judetului Caras-Severin

Drumul judetean construit pe fonduri europene pentru a lega Hunedoara de Caras-Severin si pentru a scoate astfel din izolare satele din Muntii Poiana Ruscai ii duce pe calatori in mijlocul unei paduri, la limita dintre judetele Hunedoara si Caras-Severin. Soseaua a fost construita doar pana la iesirea din judetul Hunedoara, in timp ce autoritatile din judetul vecin nu au continuat proiectul.

Revo R85, cea mai performanta tableta din portofoliul actual E-Boda

E-Boda a anuntat cea mai performanta tableta din portofoliu, Revo R85. E-Boda Revo R85 vine cu un display IPS de 7. 85, cu rezolutie de 1024768 pixeli, procesor Quad Core Rockchip RK3188 Cortex A9 de 1. 6 GHz, RAM de 1 GB, procesor grafic Quad Core Mali400 de 533 MHz si sistem de operare Android 4. Tableta este disponibila pe site-ul E-Boda si in magazinele partenere la pretul recomandat de 749 lei. Potrivit oficialilor, tableta Revo R85 permite rularea simultana a patru [].

Cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa va fi construita la Londra

Un zgarie-nori de 242 de metri inaltime va fi construit in cartierul financiar Canary Wharf din estul Londrei, urmand sa devina in 2018 cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa, potrivit presei internationale.

TOP Eurostat: Romania a inregistrat in octombrie cea mai mare crestere de preturi din UE, pe ultimele 12 luni

Romania a inregistat in luna octombrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,7% pe ultimele 12 luni, reprezentand cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat vineri Eurostat.

Faze tari: Cum arata cea mai excitata studenta britanica, tanara care se culca cu trei barbati pe saptamana; O femeie din Botosani canta zi si noapte, de o saptamana, aceeasi melodiei; Un smecher cu Touareg a tinut peste 15 tramvaie blocate in trafic

O noua iluzie optica i-a uimit pe cercetatori: Cum se misca punctele? Cercetatorii au descoperit o noua iluzie optica care va pune creierul la incercare. Mistere nedeslusite ale monstrilor din adancuri: Povestea lui Ningen, creatura care a terifiat japonezii. Peste o treime din suprafata planetei este acoperita de apa. Acesta este si motivul.

FOTO VIDEO Termen final pentru asteptatul bazin de inot de la Slatina: primavara 2014

Demarat in anul 2011, proiectul de amenajare a unui bazin de inot la Slatina asteapta sa fie terminat de trei ani, timp in care cinci termene de finalizare au fost consecutiv incalcate dupa ce Compania Nationala de Investitii nu a mai platit lucrarile facute de firma ce si-a adjudecat licitatia. Lucrarea e realizata in proportie de 70%. La insistentele Primariei Slatina, CNI a reluat licitatia pentru finalizarea proiectului de la Slatina.

Romania - Grecia, meciul din care s-a nascut cea mai mare rivalitate a fotbalului elen

In aceasta seara, de la ora 21:45, Romania va intalni Grecia, in meciul tur al barajului de calificare la Cupa Mondiala din 2014. Un duel capital pentru ambele echipe, dar si un nou episod al unei confruntari.

Cum au reusit chinezii sa creeze cea mai nebuna zi a cumparaturilor online

Un marketing fara cusur, un moment ales extrem de bine si o populatie care isi permite tot mai multe produse sunt factorii care au facut ca 11 noiembrie sa fie o zi de referinta pentru online shopping fiindca in China s-a cumparat de 5,75 miliarde dolari, de patru ori peste nivelul Black Friday-ului american din 2012. Alibaba este compania care a reusit performanta datorita celor doua mari site-uri Taobao si Tmall.

Noaptea trecuta, cea mai friguroasa din aceasta luna

Noaptea trecuta s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi din aceasta luna. La Miercurea Ciuc, dimineata, au fost minus sase grade Celsius, potivit Realitatea. net.

Temperaturile au scazut sub limita inghetului. Cea mai friguroasa noapte din aceasta luna

Noaptea trecuta s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi din aceasta luna. Minus 6 grade Celsius au fost dimineata la Miercurea Ciuc. Si la intorsura Buzaului, Brasov, Bacau dar si in Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )