Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO VIDEO in copilarie a fost batjocorita, iar astazi este o inspiratie pentru intreaga lume

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO in copilarie a fost batjocorita, iar astazi este o inspiratie pentru intreaga lume

Chantelle Brown-Young este, probabil, primul si singurul model din lume care sufera de vitiligo, o conditie care cauzeaza depigmentarea pielii. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Tiroliana la Canionul Sapte Scari. Defileul este unul dintre cele mai spectaculoase din tara

Dupa ce anul trecut canionul, care este o minune natural, a fost complet reabilitat, anul acesta, in iulie se va construe si o tiroliana in zona pentri turistii amatori de senzatii tari.

FOTO VIDEO Premiera chirurgicala in Romania. Caz de tumora vasculara cu risc operator ridicat, operat la Satu Mare

O operatie extrem de periculoasa, de intrerupere a unor vase de sange care hraneau o tumora-gigant, a fost realizata cu mare succes la Spitalul din Satu Mare, dupa ce o adolescenta de 15 ani, aflata in soc dureros a fost refuzata de clinicile renumite din Europa, mai ales pentru ca exista riscul paraliziei.

FOTO VIDEO Cum a petrecut CSM Targoviste toata noaptea, dupa castigarea celui de-al 11-lea titlu

Jucatoarele de baschet de la CSM Targoviste au aratat ca stiu nu doar sa munceasca si sa aduca victorii pe linie pentru iubitorii acestui sport, ci si ca stiu si sa se distreze. Dupa finala castigata in fata rivalelor de la Arad, intregul staff a fost sa petreaca la un local din Targoviste.

FOTO VIDEO S-a inventat filtrul de cafea de unica folosinta

Primul filtru de cafea de unica folosinta a fost inventat de un designer danez, dupa noua ani in care a perfectionat sistemul pe care il considera revolutionar.

FOTO VIDEO Sala Tronului lui Stefan cel Mare, mutata in Iulius Mall Suceava

Sala Tronului de la Curtea lui Stefan cel Mare, principalul punct de atractie al Muzeului de Istorie din Suceava, a fost mutata pe durata lucrarilor de modernizare a cladirii Muzeului Bucovinei in Iulius Mall Suceava, unde va putea fi vizitata in regim de muzeu.

FOTO VIDEO Prima imagine cu un arbore sequoia, batran de 3.200 de ani, imortalizat in intregime

Are 75 de metri si a aparut pe suprafata Pamantului in urma cu 3. 200 de ani, spun specialistii. Mr. President, un arbore sequoia urias care se inalta in Parcul National Sierra Nevada din California SUA), a putut fi aratat lumii intregi in premiera, dar pentru asta au fost necesare 32 de zile si 126 de fotografii alaturate.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )