Libnet.ro
UNICEF

23:30

FOTO / VIDEO Ce fotografii poate face noul Samsung Galaxy S9 / O comparatie interactiva cu Samsung Galaxy S8 -*- FOTO / VIDEO Ce fotografii poate face noul Samsung Galaxy S9 / O comparatie interactiva cu Samsung Galaxy S8

Hotnews Hotnews,
 FOTO / VIDEO Ce fotografii poate face noul Samsung Galaxy S9 / O comparatie interactiva cu Samsung Galaxy S8 -*- FOTO / VIDEO Ce fotografii poate face noul Samsung Galaxy S9 / O comparatie interactiva cu Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S9, cel mai nou varf de gama al producatorului sud coreean, a fost recent lansat oficial si in Romania. Fata de predecesorul Galaxy S8, noul telefon vine cu putine deosebiri, insa Samsung pune mare accent pe noua camera foto, prima de pe un smartphone cu o diafragma variabila - f/1. 5 si f/2. 4 - ceea ce ar trebui sa insemne fotografii mai luminoase pe timp de noapte si mai bine conturate si detaliate pe timp de zi. HotNews. ro testeaza noul Galaxy S9 si va propune o fotogalerie cu ce poate produce camera foto de pe noul varf de gama, precum si o comparatie interactiva cu modelul de anul trecut, Galaxy S8. continuă pe Hotnews

FOTO / VIDEO Ce fotografii poate face noul Samsung Galaxy S9 / O comparatie interactiva cu Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S9, cel mai nou varf de gama al producatorului sud coreean, a fost recent lansat oficial si in Romania. Fata de predecesorul Galaxy S8, noul telefon vine cu putine deosebiri, insa Samsung pune mare accent pe noua camera foto, prima de pe un smartphone cu o diafragma variabila - f/1. 5 si f/2. 4 - ceea ce ar trebui sa insemne fotografii mai luminoase pe timp de noapte si mai bine conturate si detaliate pe timp de zi. HotNews. ro testeaza noul Galaxy S9 si va propune o fotogalerie cu ce poate produce camera foto de pe noul varf de gama, precum si o comparatie interactiva cu modelul de anul trecut, Galaxy S8.

Camera de pe Samsung Galaxy S9 dezvaluie un detaliu surprinzator

Samsung Galaxy S9 a fost dezasamblat pana la ultima bucata de YouTuberul JerryRigEverything, care a scos la iveala un detaliu surprinzator despre camera foto. Samsung a ales sa reimagineze camera foto odata cu lansarea noului smartphone, iar sloganul pe care l-au ales pentru campania de popularizare a telefonului, Camera Reimagined, nu pare sa fie foarte [].

Samsung Galaxy J8 ar putea fi telefonul ieftin care arata scump

Samsung Galaxy J8 ar putea fi un telefon pe care sa il vrei in 2018. Daca pana acum ignorai seria J, s-ar putea ca anul acesta sa nu mai fie atat de usor de trecut cu vederea. Ca design, se apropie cat de cat de Galaxy S. Odata cu Galaxy A8, Samsung a facut poate [].

Samsung Galaxy S9 dezasamblat arata spectaculos in aceste poze

Samsung Galaxy S9, ca mai toate telefoanele premium din 2018, e greu de reparat. E un telefon inchis intr-o carcasa din sticla si metal rezistenta la apa si praf. Aceste imagini iti arata si ce-i dincolo de prima impresie. Samsung Galaxy S9 are specificatii de top. Galaxy S9 Plus chiar si mai mult. E totodata [].

Samsung Galaxy Note 8 ajunge in rand cu lumea: primeste Android Oreo

Dupa ce Galaxy S8 a trecut prin furcile caudine ale update-ului catre Oreo, este si randul lui Samsung Galaxy Note 8 sa primeasca noua versiune. Asteptarea pentru noua versiune de Android e intotdeauna mai lunga decat ar trebui daca ai un Samsung, iar daca nu ai un flagship poti chiar sa-ti iei gandul de la [].

Ea e Kim Kardashian de AFRICA! Face FURORI cu un POSTERIOR de 1,52 metri si spune ca e 100% NATURALA (FOTO, VIDEO)

Este considerata Kim Kardashian de Africa datorita unui posterior de 1,52 metri, despre care femeia sustine ca este 100% natural. Originara din Abidjan, Eudoxie Yao face furori cu formele ei neobisnuite. Femeia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3186 seconds )