Libnet.ro
UNICEF

21:16

Samsung Galaxy J8 ar putea fi telefonul ieftin care arata scump

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy J8 ar putea fi telefonul ieftin care arata scump

Samsung Galaxy J8 ar putea fi un telefon pe care sa il vrei in 2018. Daca pana acum ignorai seria J, s-ar putea ca anul acesta sa nu mai fie atat de usor de trecut cu vederea. Ca design, se apropie cat de cat de Galaxy S. Odata cu Galaxy A8, Samsung a facut poate []. continuă pe Playtech

eMAG reduceri. Mai ai 4 zile: Samsung Galaxy S9 mai ieftin cu 2.200 de lei

EMAG reduceri telefoane. Au mai ramas 4 zile in care puteti cumpara telefonul Samsung Galaxy S9 sau Samsung Galaxy S9+ la un pret foarte bun pe siteul emag. ro.

De ce Samsung Galaxy S9 Plus nu e telefonul pe care ai vrea sa-l desfaci

Samsung Galaxy S9 Plus e un telefon frumos la exterior, dar la interior situatia devine destul de rapid complicata, din mai multe puncte de vedere. Cei de la iFixit s-au apucat sa desfaca un Galaxy S9 Plus pentru a vedea ce gasesti la interior, dar si modul in care sunt aranjate toate componentele telefonului. Acestia [].

Camera de pe Samsung Galaxy S9 dezvaluie un detaliu surprinzator

Samsung Galaxy S9 a fost dezasamblat pana la ultima bucata de YouTuberul JerryRigEverything, care a scos la iveala un detaliu surprinzator despre camera foto. Samsung a ales sa reimagineze camera foto odata cu lansarea noului smartphone, iar sloganul pe care l-au ales pentru campania de popularizare a telefonului, Camera Reimagined, nu pare sa fie foarte [].

Samsung Galaxy A8 2018 interesant, dar nu chiar un Jackpot

Un smartphone interesant, frumos, pe care un ochi neexperimentat il poate confunda cu Samsung Galaxy S8, datorita formei si a ecranului Infinity Display. De fapt, el e succesorul lui Samsung Galaxy A5 2017.

Samsung Galaxy A8 2018 interesant, dar nu chiar un Jackpot [TECH REVIEW]

Un smartphone interesant, frumos, pe care un ochi neexperimentat il poate confunda cu Samsung Galaxy S8, datorita formei si a ecranului Infinity Display. De fapt, el e succesorul lui Samsung Galaxy A5 2017.

De ce sa cumperi huse Samsung Galaxy S9 de pe Brandgsm.ro

Daca te-ai intrebat vreodata de ce ai nevoie de o husa la noul tau telefon Samsung Galaxy S9 noi sun.

Un Samsung Galaxy S9 transparent e inutil, dar macar arata bine

Samsung Galaxy S9 e un telefon care arata bine atunci cand il scoti din cutie, dar pe care il poti modifica daca ai cunostinte si dorinta unui smartphone transparent. Samsung Galaxy S9 arata cel putin la fel de bine ca modelul predecesor, S8. De data asta, insa, ai parte de un senzor de amprenta centrat [].

Samsung Galaxy S9+ versus iPhone X: care este mai rapid

Foarte multi sunt curiosi cine iese castigator intr-un test comparativ Samsung Galaxy S9+ versus iPhone X. Rezultatul se poate vedea in clipul de mai sus. in urmatoarele saptamani, vom fi asaltati de clipuri menite sa evidentieze care este cel mai performant smartphone al momentului. Galaxy S9, Galaxy S9+ sau iPhone X sunt concurenti fiabili pentru [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1911 seconds )