Libnet.ro
UNICEF

13:45

FOTO VIDEO Incendiu la o fabrica de mobila din Darmanesti

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Incendiu la o fabrica de mobila din Darmanesti

Miercuri, 18 septembrie, pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maior Constantin Ene al judetului Bacau au intervenit cu sase autospeciale pentru stingerea unui puternic incendiu ce a izbucnit la o fabrica de mobila din orasul Darmanesti. continuă pe Adevărul

Bacau: Incendiu puternic la o fabrica de mobila din Darmanesti

Un incendiu puternic s-a produs, miercuri, la o fabrica de mobila din orasul Darmanesti, judetul Bacau. Pentru stingerea flacarilor pompierii au interventi cu 8 autospeciale, angajatii reusind sa iasa la ti.

FOTO VIDEO Cat de bun este Canon 70D pentru pasionatii de film, primul DSLR cu sistemul de focalizare DualPixel

Adevarul a publicat un review pentru Canon 70D la inceputul lunii septembrie. Revenim azi cu cateva informatii despre sistemul DualPixel, cel cu care producatorul se lauda, si pentru ce ar fi tocmai bun acest aparat foto.

FOTO VIDEO Reguli draconice pentru adoptia cainilor la Ploiesti: taxa de sterilizare, ancheta sociala, adeverinta de venituri si dovada de spatiu

Pentru a preveni intoarcerea pe strazi a cainilor capturati, Primaria Ploiesti a stabilit reguli drastice pentru adoptia maidanezilor din adapostul de la Bucov. Cainii nu mai pot parasi adapostul decat sterilizati si doar daca adoptatorul prezinta un act de spatiu si o dovada a veniturilor.

FOTO VIDEO Start al lucrarilor la cea mai mare groapa de gunoi din judetul Olt

Pe raza comunei Balteni din judetul Olt au demarat, marti 17 septembrie, lucrarile pentru amenajarea celui mai mare depozit pentru colectarea deseurilor din judet. Fiind cea mai importanta investitie pe mediu din judetul Olt, depozitul de deseuri de la Balteni ar trebui finalizat pana in luna ianuarie 2015, suma proiectului ridicandu-se la 39,3 milioane euro fonduri europene in mare parte.

FOTO VIDEO Incident hazliu pe santierele din Iasi: un excavator a cazut intr-un sant din zona in care lucra

Soferul utilajului a tras a spieretura zdravana insa a scapat nevatamat. Exacavatorul a fost la un pas sa loveasca un chios situat in apropierea santului.

FOTO VIDEO Sofer aproape de coma alcoolica, trei raniti la spital

Trei persoane au ajuns la spital dupa ce un bizon in trafic a produs un accident rutier pe Bulevardul Republicii din Resita.

FOTO VIDEO Cum a inceput scoala la primul liceu de nevazatori din tara

In Cluj, pe Calea Dorobantilor, la numarul 31, se afla prima scoala de nevazatori din tara. Aici invata peste 200 de copii din toata tara. Festivitatea de inceput de an, care a avut loc in sala de sport, a fost una simpla la care au participat doar o parte dintre elevi, multii fiind pe drum, parinti si profesori.

FOTO VIDEO Deschidere de an de invatamant in haine noi si multe carpeli in scolile din Vrancea

Scolile din Vrancea, fara exceptie, si-au deschis astazi larg portile pentru elevi, odata cu debutul noului an de invatamant 2013-2014.

VIDEO Cum stau locuitorii din Zorleni (Vaslui) cu mainile in buzunare sau la taclale in timp ce pompierii evacueaza apa dupa viitura

O viitura puternica s-a produs, vineri dimineata, pe paraul din localitatea Zorleni, 15 locuinte si 50 de gospodarii fiind inundate. La solicitarea autoritatilor locale, ISU Vaslui a mobilizat in zona mai multe echipaje de pompieri pentru evacuarea apei. In imaginile video din articol se vede cum reprezentantii ISU lucreaza, in timp ce localnicii stau in mijlocul strazii, cu mainile in buzunare sau la taclale, scrie Radu Herjeu pe blogul sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )