Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO VIDEO Largirea marilor bulevarde din centrul Timisoarei. Primarul Robu, in inspectie cu trotineta

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Largirea marilor bulevarde din centrul Timisoarei. Primarul Robu, in inspectie cu trotineta

Circulatia rutiera in zona centrala a Timisoarei este restrictionata pentru finalizarea lucrarilor de asfaltare. Marile bulevarde din jurul centrului au fost largite. continuă pe Adevărul

ISU anunta ca verifica cladirile din Centrul Istoric , dupa cutremurul de marti

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov verifica, in prezent, imobilele din Centrul Istoric al Capitalei, dupa cutremurul cu intensitatea de 4,5 grade pe scara Richter, care a avut loc marti la pranz.

Un avion s-a dus chiar in mijlocul uraganului Dorian. Imaginile surprinse (FOTO, VIDEO)

Un grup de vanatori de uragane a patruns in uraganul Dorian, in momentul in care acesta se afla deasupra insulelor Bahamas, ei ajungand pana in centrul furtunii zona supranumita drept ociul furtunii).

incep lucrarile pentru largirea Prelungirii Ghencea din Capitala. Totul ar trebui sa fie gata in doi ani

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea,anunta semnarea contractului pentru largirea Prelungirii Ghencea, o investitie ceruta in ultimii ani cu insistenta de locuitorii din aceasta zona a.

Momentul in care a lovit uraganul Dorian. Cum au experimentat locuitorii din Bahamas una dintre cele mai puternice furtuni inregistrate vreodata (FOTO, VIDEO)

Mai multi rezidenti din Bahamas au filmat momentul in care a lovit uraganul Dorian. Furtuna s-a manifestat prin ploi torentiale si vanturi cu viteze de pana la 300 de kilometri la.

Prima reactie a ministrului Sanatatii la imaginile socante din Centrul pentru persoane cu handicap din Sighetu Marmatiei: Va discuta cu autoritatile locale, chiar daca centrul nu se afla in subordinea sa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va merge saptamana viitoare in control la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmatiei, un control care era deja programat, fara nicio legatura cu imaginile aparute astazi. Ministrul Sanatatii a precizat, pentru HotNews. ro, ca va merge categoric si la Centrul pentru persoane cu handicap de unde Centrul pentru Resurse Jurdice a dat astazi publicitatii imagini socante - cu pacienti tinuti in custi si legati de pat - chiar daca acesta nu se afla in subordinea Ministerului Sanatatii.

FOTO. Consultatii gratuite pentru locuitorii din satele izolate din Delta Dunarii

Medici militari ai Fortelor Navale Romane si personal medical al Garzii Nationale din statul Alabama.

VIDEO Explozia rachetei nucleare din Rusia. Deseurile nucleare lasate la malul Marii Albe inca emit radiatii (presa)

Jurnalistii din nordul indepartat al Rusiei au masurat niveluri ridicare de radiatii in apropiere de doua pontoane plutitoare abandonate care au fost aduse la mal dupa accidentul misterios de luna trecuta din timpul testarii unei rachete, care a produs ingrijorari la nivel international, relateaza The Moscow Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )