Libnet.ro
UNICEF

15:15

FOTO VIDEO Porc sacrificat in mod traditional pentru copiii abandonati

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Porc sacrificat in mod traditional pentru copiii abandonati

Copiii din centrele de asistenta sociala din municipiul Targu Jiu au participat, astazi, la sacrificarea traditionala de Craciun a unui porc. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Daruri de la elevi pentru copiii care nu se afla in sanul familiilor de sarbatori

Elevii din clasa a V-a A de la Colegiul National Tudor Vladimirescu CNTV) au dorit sa le faca o bucurie copiilor care sunt nevoiti sa-si petreaca sarbatorile departe de familiile lor. Este vorba de 13 copii care sunt internati in Centrul de plasament din zona Petresti, din Targu Jiu, care functioneaza in cadrul Asociatiei Copiii nostri de pretutindeni.

FOTO VIDEO Ventilator neonatal pentru copiii nascuti prematur in Maramures

O sansa in plus pentru copiii nascuti prematur din Maramures. Ambasadoarele Organizatiei Salvati Copiii au donat aparatura medicala necesara sectiei de Neonatologie din cadrul Spitalului Judetean Baia Mare.

FOTO VIDEO Sarbatori in rate pentru doljenii fara bani. Gospodarii vand porcii la mica intelegere

Gospodarii din judetul Dolj au venit anul acesta cu o oferta de nerefuzat pentru oamenii fara bani. Vand porcii in rate pe care pot sa le achite pana anul viitor in luna martie.

FOTO VIDEO Tatarul din Carpati. Istoricul de talie mondiala Kemal Karpat, consultant pentru Reagan si Carter la Washington

RECUNOASTERE De pe bancile scolilor dobrogene, un tanar tatar pleca in lume la inceputul anilor 40 cu un geamantan si cu o mare dorinta de cunoastere. Dupa 40 de ani, profesorul Kemal H. Karpat era chemat la Washington pentru a fi consultantul celor mai puternici oameni ai planetei: presedintii Statelor Unite ale Americii.

FOTO VIDEO Tatarul din Carpati. Istoricul dobrogean Kemal Karpat, consultant pentru Reagan si Carter la Washington

De pe bancile scolilor dobrogene, un tanar tatar pleca in lume la inceputul anilor 40 cu un geamantan si cu o mare dorinta de cunoastere. Dupa 40 de ani, profesorul Kemal H. Karpat era chemat la Washington pentru a fi consultantul celor mai puternici oameni ai planetei: presedintii Statelor Unite ale Americii.

FOTO VIDEO 75 de ani de la premiera filmului Pe aripile vantului, un spectacol cinematografic monumental

Pe aripile vantului/Gone with the Wind, filmul legendar care a schimbat industria cinematografica mondiala, a ajuns la 75 de ani de la prima proiectie. in dreptul productie se aduna o suma impresionanta de atribute: primul film color, recordul de rentabilitate, cea mai lunga durata pentru selectia personajului principal sau factorii istorici pe care si-a cladit succesul.

FOTO VIDEO Ploaie de jucarii inaintea meciului de handbal HC Vaslui - Energia Pandurii Targu Jiu

Sute de vasluieni au raspuns campaniei umanitare lansate de echipa de handbal inaintea ultimului meci din acest an desfasurat pe teren propriu cu Energia Pandurii Targu Jiu. La fel ca si anul trecut, suporterii au fost invitati sa arunce cu jucarii in teren, pentru o cauza nobila.

FOTO VIDEO Un craiovean plecat in Italia in urma cu 15 ani isi vede mama pe camerele de supraveghere din cimitir

Nicolita Diaconu, in varsta de 74 de ani, din Craiova, pastreaza legatura cu fiul sau prin intermediul camerelor de supraveghere montate in cimitirul Bisericii Sfintii Constantin si Elena. Initiativa de a amplasa un sistem video in zona ii apartine preotului, care a vrut sa ii sperie pe hoti.

FOTO VIDEO Dobrogeanul care le-a fost consultant presedintilor Reagan si Carter

De pe bancile scolilor dobrogene, un tanar tatar pleca in lume la inceputul anilor 40 cu un geamantan si cu o mare dorinta de cunoastere. Dupa 40 de ani, profesorul Kemal H. Karpat era chemat la Washington pentru a fi consultantul celor mai puternici oameni ai planetei: presedintii Statelor Unite ale Americii.

VIDEO. Andrei Gerea, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Energiei si IMM-urilor

Comisiile parlamentare l-au avizat, luni, pe Andrei Gerea, propus de PLR pentru functia de ministru al Energiei si IMM-urilor. El a avut 44 de voturi pentru si 7 impotriva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )