Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO VIDEO Prima Caravana Culturala de film si carte din Romania a ajuns la Turnu Severin

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Prima Caravana Culturala de film si carte din Romania a ajuns la Turnu Severin

Iubitorii de cultura si film sunt invitati la o premiera pentru Turnu Severin: proiectie de film in aer liber! Evenimentul are loc in Padurea Crihala, in zilele de 26 si 27 august. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Prima intalnire a motociclistilor din Mehedinti are loc in Clisura Dunarii

Clisura Dunarii a fost cucerita de forta unei herghelii de mii de cai putere strunita de motociclistii sositi la prima editie a Moto Camp, eveniment organizat la acest sfarsit de saptamana de Asociatia Turism Mont in parteneriat cu Primaria Eselnita.

FOTO VIDEO Valtorile din Lisa, masini de spalat naturale

Localnicii din comuna Lisa, judetul Brasov, isi spala covoarele sau lana doar cu apa de izvor, de generatii intregi, in niste instalatii formate din cosuri de lemn carora le spun valtori.

FOTO VIDEO Tura cu bicicleta prin Valea Ierii, Elvetia Apusenilor

Pitorescul Vaii Ierii, arie protejata de importanta judeteana, atrage tot mai multi turisti. Zona a fost supranumita Elvetia Apusenilor. Adevarul va propune un traseu care sa va permita sa vedeti frumusetile din zona: Savadisla - Valea Ierii - Muntele Mare - statiunea Muntele Baisorii - Baisoara Savadisla.

FOTO VIDEO Piesa de teatru impotriva exploatarii gazelor de sist. MMA ar putea fi jucata de actorii Valentin Bolat si Alina Neagu la Puiesti

Actorii Valentin Bolat si Alina Neagu, de la Teatrul de Kartier, au jucat duminica seara, in clubul S4 din Bacau, piesa MMA, care face referire la realitatile societatii romanesti si la protestele impotriva exploatarii gazelor de sist. Cei doi actori vor mai juca piesa in cluburi sportive dar isi doresc sa ajunga la inceputul lunii septembrie la protestele anuntate de la Puiesti, in judetul Vaslui.

FOTO VIDEO Teasing, gafa sau prostie? China Telecom a publicat o poza cu noul iPhone 6

Insa, cu mai putin de doua saptamani inainte de lansarea oficiala a Apple pentru iPhone 6, China Telecom -unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din lume, a publicat, luni, pe reteaua de socializare Weibo, echivalentul Facebook in China, o poza cu ce pare a fi noul iPhone 6. La scurt timp insa, poza a fost stearsa de pe site, informeaza Ubergizmo. com.

FOTO VIDEO Provocarea galetii cu gheata, gest umanitar sau exhibitionism?

Provocarea galetii cu gheata este una dintre cele mai reusite actiuni umanitare din istorie, dar baia de apa rece nu este atat de inofensiva si nici atat de altruista precum pare, spun unii medici si psihologi.

FOTO VIDEO Un barbat si-a inscenat moartea ca sa scape de casatorie

Un american in varsta de 23 de ani nu a avut curajul sa-i spuna logodnicei ca nu este pregatit pentru casatorie, asa ca a ales o metoda inedita de a scapa din incurcatura: el si-a inscenat propria moarte.

FOTO VIDEO Jurnal de vacanta: Restaurant la inaltime in Turnul de Televiziune din Galati

Cine trece prin Galati si are cateva ore libere nu trebuie sa rateze o experienta unica: o masa la 150 de metri altitudine, intr-un restaurant pe doua niveluri din turnul de radiocomunicatii din oras. Daca, sa presupunem ca nu veti fi satisfacuti de bucataria restaurantului, cu siguranta plecati multumiti de imaginile pe care le veti vedea.

Restaurantul personaj de carte din Brasov

Alex, prietenul meu din Brasov, ne-a dus la restaurantul Poarta Schei nr. 4 din centru, langa Piata Sfatului. Am dedus eu ca acesta ar fi cel putin in parerea lui Alex cel mai bun restaurant din oras facand urmatorul calcul: Alex s-a.

Autoritatile din China au BLOCAT Festivalul de Film Independent din Beijing

Desfasurarea celei de-a XI-a editii a Festivalului de Film Independent din Beijing a fost blocata de autoritatile din China chiar in ziua in care era programata deschiderea oficiala a evenimentului,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )