Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO VIDEO Prima intalnire a motociclistilor din Mehedinti are loc in Clisura Dunarii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Prima intalnire a motociclistilor din Mehedinti are loc in Clisura Dunarii

Clisura Dunarii a fost cucerita de forta unei herghelii de mii de cai putere strunita de motociclistii sositi la prima editie a Moto Camp, eveniment organizat la acest sfarsit de saptamana de Asociatia Turism Mont in parteneriat cu Primaria Eselnita. continuă pe Adevărul

Barbatii supun femeile la trei teste la prima intalnire. Iata care sunt!

In ciuda preconceptiei potrivit careia tot ce vor barbatii la prima intalnire este sa intre in patul femeii, acestia sunt, in realitate, destul de receptivi si analitici in ceea ce priveste gesturile reprezentantelor sexului frumos.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Sin City 2, filmul in care barbatii sunt lipsiti de scupule, iar femeile de haine

Thrillerul Sin City: A Dame to Kill For/ Sin City: Am ucis pentru ea, continuare a filmului de succes Sin City din 2005, are astazi premiera in cinematografele din Romania.

FOTO VIDEO Agroturism in judetul Arad ferma de bivoli amenajata in vecinatatea Parcului Natural Lunca Muresului

Judetul Arad are o ferma de bivoli care a fost amenajata in vecinatatea Parcului Natural Lunca Muresului. Aceasta a fost construita cu bani europeni si se afla in orasul aradean Pecica, la nici 30 de kilometri de Arad. in cadrul campaniei 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta va prezentam o zona cu adevarat spectaculoasa.

FOTO VIDEO Jurnal de vacanta: Restaurant la inaltime in Turnul de Televiziune din Galati

Cine trece prin Galati si are cateva ore libere nu trebuie sa rateze o experienta unica: o masa la 150 de metri altitudine, intr-un restaurant pe doua niveluri din turnul de radiocomunicatii din oras. Daca, sa presupunem ca nu veti fi satisfacuti de bucataria restaurantului, cu siguranta plecati multumiti de imaginile pe care le veti vedea.

FOTO VIDEO Zeci de baimareni, nemultumiti de modul cum au fost tratati de CFR Calatori. Scandal in Gara Baia Mare

Zeci de baimareni au fost nevoiti sa astepte mai bine de opt ore intr-una din garile din Harghita in trenul care trebuia sa ii aduca acasa dupa o vacanta de vis la mare. Si totul din cauza unui tren care a deraiat si care a dat peste cap circulatia mai multor trenuri.

FOTO: Cum aratau spitalele militare din MOSCOVA la inceputul PRIMULUI RAZBOI MONDIAL

Primul Razboi Mondial a fost unul dintre cele mai devastatoare conflicte din istoria umanitatii.

Primul balci urban din Bucuresti are loc la Balkanik Festival

Poate ca n-am prins Balciul Mosilor, din Bucurestii de altadata, dar cu siguranta ne amintim de braga, alvita, de circari si papaionage. De dragul lor va invitam la un balci cu atmosfera de demult, dar cu accente de inspiratie urbana, in cadrul Balkanik Festival 2014. Va fi primul balci urban din istoria Bucurestiului, asa ca te asteptam intre 12 si 14 septembrie, orele 12:00-23:00, in Gradina Uranus Str. Uranus nr. 144) din Bucuresti!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )