Libnet.ro
UNICEF

05:45

FOTO + VIDEO. Primarul din Botosani, care si-a pus satul in cap pentru ca nu a dat de baut de Revelion, se justifica: Mi-a fost frica de atacuri teroriste. Edilul din Corni a ajuns la spital, fiind atacat de protestatari

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Primarul din Botosani, care si-a pus satul in cap pentru ca nu a dat de baut de Revelion, se justifica: Mi-a fost frica de atacuri teroriste. Edilul din Corni a ajuns la spital, fiind atacat de protestatari

Intr-o comuna din Botosani, satenii au protestat impotriva primarului, ales in vara, care nu a organizat petrecerea traditionala de Anul Nou. continuă pe România Liberă

Un american a pacalit moartea, la Istanbul, in noaptea de Revelion. Telefonul mobil l-a salvat de gloantele ucigase |FOTO + VIDEO

Un om de afaceri din statul american Delaware a scapat de moarte, in noaptea de Anul Nou, cand un barbat inarmat a deschis focul intr-un club din Istanbul, facand 39 de morti. Jacob Raak, in varsta de 35 de ani, a fost salvat de telefonul sau mobil, pe care il avea in buzunar.

Finlanda, prima tara din Europa care va asigura un venit garantat somerilor, de 560 de euro

Finlanda a devenit prima tara din Europa care va plati somerilor un venit garantat de 560 de euro pe luna, intr-un experiment social unic ce va dura doi ani, prin care spera sa reduca birocratia, saracia si sa stimuleze angajarile, informeaza The Guardian.

Sub o masca de aia de urs poate sa vina un TERORIST. Explicatii HALUCINANTE ale primarului din Corni care nu si-a primit satenii cu colindul (VIDEO)

Cand o tara intreaga se distra, o buna parte a locuitorilor unei comune din judetul Botosani au iesit la un protest fara precedent. Satenii din Corni sunt nemultumiti peste masura de.

FOTO VIDEO Cum omoara spiritele rele trosnitorii si mascatii din Valea Calugareasca. Plugul Mare, o traditie care se pastreaza de peste 50 de ani

Treizeci de bice care trosnesc toate in acelasi timp in linistea diminetii, zeci de mascati care striga cat ii tine gura, zece uratori, buhaie, zurgalai, puscoace si care alegorice asa alaunga spiritele rele care au bantuit in acest an flacaii din comuna prahoveana Valea Calugareaca.

ATAC ARMAT intr-un club celebru din TURCIA: Cel putin 35 de persoane ar fi fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite (FOTO, VIDEO)

Atac armat in noaptea de Revelion intr-un celebru club din Istanbul, Turcia. Cel putin 35 de persoane ar fifost ucise, iar alte cateva zeci, ranite dupa ce un barbat inarmat cu o.

ATAC ARMAT intr-un club celebru din TURCIA: 39 de persoane au fost ucise si 69, ranite (FOTO, VIDEO)

UPDATE:39 de persoane au fost ucise si 69 ranite, in atacul armat comis in noaptea de Revelion intr-un club cunoscut din Istanbul, a anuntat ministrul turc de Interne, informeaza NTV,.

ALERTA CU BOMBA la un CENTRU COMERCIAL din CAPITALA: O persoana a anuntat la 112 ca in mall s-ar afla mai multe dispozitive explozive (FOTO, VIDEO)

00Traficul a fost reluat pe Bulevardul Liviu Rebreanu, informeaza Digi 24. Alerta cu bomba la centrul comercial ParkLake din Bucuresti. in jurul orei 15. 00, o persoana a.

GUVERN PATAT. Lia Olguta Vasilescu, propusa ca ministru al Muncii in Cabinetul Grindeanu. Primarul din Craiova are un dosar penal, pentru luare de mita si spalare de bani. Si-a inceput cariera politica la Partidul Romania Mare

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a fost propusa, marti, ca ministru al Muncii, in Cabinetul lui Sorin Grindeanu. Ea a fost trimisa in judecata, in luna iulie a anului trecut, pentru luare de mita, spalare de bani si folosirea autoritatii, in scopul obtinerii de bani. in prezent, dosarul se afla in faza camerei preliminare.

FOTO. Femeile soldat din Israel, dincolo de sobrietatea uniformelor. Tinerele din armata Israelului sunt obligate sa renunte la toate simbolurile feminine

Maya Toledano, o artista din New York, de origine israeliana a realizat o serie de fotografii cu femeile soldat israeliene, surprinse in intimitatea camerelor lor.

REVELION 2017. in Bucuresti petrecerea este in toi. Noua Zeelanda, Tonga si Kiribati sunt primele tari din lume care au inceput petrecerea dintre ani. Imagini spectaculoase din Australia |VIDEO

Auckland este primul mare oras al lumii care a intrat in anul 2017, cu un joc de artificii impresionant in Sky Tower.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )