Libnet.ro
UNICEF

12:16

FOTO + VIDEO. Statia londoneza Holborn, evacuata, din cauza fumului dens

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Statia londoneza Holborn, evacuata, din cauza fumului dens

Statia subterana Holborn a fost evacuata, marti, dupa ce s-a auzit un zgomot puternic. La scurt timp, peronul a fost invalut intr-un strat de fum. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Statia londoneza Holborn, evacuata, din cauza fumului dens. Autoritatile au redeschis-o dupa o ora

Statia subterana Holborn a fost evacuata, marti, dupa ce s-a auzit un zgomot puternic. La scurt timp, peronul a fost invalut intr-un strat de fum.

Au ramas fara apa potabila in plina vara, din cauza pisicinelor

Au ramas fara apa, din cauza prea multor piscine. Furnizarea apei potabile este restrictionata in comuna Vanatori din judetul Galati, si asta din cauza faptului ca piscinele construite.

Stare de urgenta pe insula elena Zakynthos, din cauza incendiilor de vegetatie. Un oficial sustine ca focul a fost declansat voluntar

Pe insula elena Zakynthos a fost instituita, marti, starea de urgenta, din cauza incendiilor de vegetatie masive, relateaza editia online a publicatiei Kathimerini. Primarul localitatii sustine ca incendiile au fost declansate voluntar.

Din cauza furtunii, o aeronava Ryanair nu a putut ateriza. Ce se intampla cu pasagerii

Pasagerii cursei Oradea-Milano Bergamo) nu au putut decola, la ora la care era programat zborul, din cauza furtunii care s-a abatut asupra orasului. Dupa ore bune de asteptare, acestia au fost anuntati ca respectiva cursa a fost reprogramata pentru duminica dimineata, de la ora 10.

Zeci de copii au murit intr-un spital in India, din cauza epuizarii rezervelor de oxigen

Zeci de copii au murit intr-un spital din nordul Indiei din cauza epuizarii rezervelor de oxigen, acuza presa locala, citata de Reuters.

Un tanar a facut accident cu masina din cauza unei gropi nesemnalizate din mijlocul drumului (FOTO)

Un tanar de 18 ani din Negresti, judetul Vaslui, a fost protagonistul unui accident rutier, care a avut loc pe timpul noptii pe o strada din oras. Din fericire, acesta a reusit sa scape cu.

Radu Mazare, total schimbat din cauza operatiilor. Cum a fost surprins fostul primar al Constantei (FOTO)

Radu Mazare a fost suprins in timp ce se plimba pe malul marii din statiunea Mamaia. Fostul primar al orasului Constanta, cel care in urma cu cativa ani se afisa numai prin cluburi alaturi de.

FOTO + VIDEO. Zeci de tei seculari au fost decupati, in Corabia, pentru a face loc noilor borduri. Explicatia primariei

Zeci de copaci au fost decupati, in Corabia, pentru a face loc unor noi borduri. Muncitorii de drumuri chemati sa asfalteze soseaua Cuza Voda din oras au scobit cu drujba teii seculari ca sa faca loc bordurilor. in jur de 20 de copaci ar fi fost taiati, iar restul, ciuntiti.

Satul de marmura cu un singur locuitor. Iata in ce judet se afla (FOTO/VIDEO)

In judetul Hunedoara exista un sat care are un singur locuitor. Denumirea acestuia este satul Alun, din Tinutul Padurenilor. Localitatea mai are, in acte, o manastire din marmura, dar si un.

Un pui gonflabil imens, cu fata lui Trump, se incrunta la magnat din fata Casei Albe! (FOTO, VIDEO)

Un pui gonflabil gigant, cu o infatisare foarte asemanatoare cu cea a presedintelui Donald Trump, a aparut in fata Casei Albe din Washington. Un pui gonflabil imens, cu fata lui Trump, a aparut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )