Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO + VIDEO. Uraganul Matthew face ravagii in SUA si Haiti. Peste 840 de persoane au murit. Este stare de urgenta in trei state

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Uraganul Matthew face ravagii in SUA si Haiti. Peste 840 de persoane au murit. Este stare de urgenta in trei state

Aproximativ 600. 000 de locuinte din Florida au ramas, vineri, fara curent electric, din cauza uraganului Matthew. Totodata, o femeie a murit din cauza unui infarct, pentru ca serviciile de urgenta nu au putut ajunge la ea, din cauza furtunii. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Uraganul Matthew face ravagii in SUA. O femeie a murit. 600.000 de case au ramas fara curent electric

Aproximativ 600. 000 de locuinte din Florida au ramas, vineri, fara curent electric, din cauza uraganului Matthew. Totodata, o femeie a murit din cauza unui infarct, pentru ca serviciile de urgenta nu au putut ajunge la ea, din cauza furtunii.

FOTO VIDEO Uraganul Matthew ataca Statele Unite si lasa prapad in urma sa. Bilantul victimelor a ajuns la 572 de morti

Uraganul Matthew, cel mai puternic din Caraibi in ultimii zece ani, se apropie cu rafale de vant foarte puternice de coasta de sud-est a Statelor Unite, dupa ce a ucis sute de persoane in Haiti si a provocat pagube importante in Bahamas.

FOTO VIDEO Uraganul Matthew ataca Statele Unite si lasa prapad in urma sa. Bilantul victimelor a ajuns la 846 de morti

Uraganul Matthew, cel mai puternic din Caraibi in ultimii zece ani, se apropie cu rafale de vant foarte puternice de coasta de sud-est a Statelor Unite, dupa ce a ucis sute de persoane in Haiti si a provocat pagube importante in Bahamas.

FOTO + VIDEO. Uraganul Matthew a facut 108 victime in Haiti

Peste 100 de persoane au murit, in Haiti, ca urmare a uraganului Matthew, potrivit unui bilant al autoritatilor locale, citate de presa internationala.

Uraganul Matthew face prapad in Statele Unite si Cuba (VIDEO)

Uraganul Matthew este cel mai puternic din ultimul deceniu, cauzand moartea a cel putin patru persoane si distrugerea a mii de case in Haiti si Republica Dominicana. in Haiti a produs cinci morti,.

Uraganul Matthew face primele victime. Un pescar a murit, altul este dat disparut in Haiti

Uraganul Matthew a facut primele victime, o persoana pierzandu-si viata si o alta fiind declarata disparuta in Haiti, dupa ce cea mai puternica furtuna din ultimul deceniu a lovit zona Caraibelor.

Uraganul Matthew face noi victime. Patru oameni si-au pierdut viata in Republica Dominicana. in Carolina de Sud s-au facut evacuari in masa

Dupa ce a luat viata a trei persoane in Haiti, uraganul Matthew a mai ucis patru oameni, trei copii si un adult, marti, in Republica Dominicana, potrivit Agerpres. Aproximativ 200 de locuinte au.

Dezastru in Haiti! Uraganul Matthew a ucis 840 de oameni si a ajuns in SUA

Dezastru provocat de uraganul Matthew! Furtuna a ucis 840 de oameni numai in Haiti si a ajuns in Statele Unite. Un milion de locuitori din Florida au ramas fara curent electric, in timp ce peste.

Cum s-a vazut uraganul Matthew din spatiu. Imagini fabuloase filmate de pe Statia Spatiala Internationala

Uraganul Matthew a facut primele victime, o persoana pierzandu-si viata si o alta fiind declarata disparuta in Haiti, dupa ce cea mai puternica furtuna din ultimul deceniu a lovit zona.

Uraganul Matthew ameninta Florida. Autoritatile sunt in alerta. Peste 1,5 milioane de persoane ar putea fi evacuate

Uraganul Matthew si-a schimbat traiectoria, indreptandu-se spre Bahamas si coasta de est a statului american Florida, dupa ce a provocat decesul a cel putin 26 de persoane si a distrus mare parte dintre locuintele din sudul Haiti, ceea ce a dus la amanarea alegerilor prezidentiale din aceasta tara, releva Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )