Libnet.ro
UNICEF

23:30

FOTO + VIDEO. Uraganul Matthew a facut 108 victime in Haiti

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Uraganul Matthew a facut 108 victime in Haiti

Peste 100 de persoane au murit, in Haiti, ca urmare a uraganului Matthew, potrivit unui bilant al autoritatilor locale, citate de presa internationala. continuă pe România Liberă

Uraganul Matthew face primele victime. Un pescar a murit, altul este dat disparut in Haiti

Uraganul Matthew a facut primele victime, o persoana pierzandu-si viata si o alta fiind declarata disparuta in Haiti, dupa ce cea mai puternica furtuna din ultimul deceniu a lovit zona Caraibelor.

Uraganul Matthew face noi victime. Patru oameni si-au pierdut viata in Republica Dominicana. in Carolina de Sud s-au facut evacuari in masa

Dupa ce a luat viata a trei persoane in Haiti, uraganul Matthew a mai ucis patru oameni, trei copii si un adult, marti, in Republica Dominicana, potrivit Agerpres. Aproximativ 200 de locuinte au.

Cea mai puternica furtuna din ultimul deceniu a lovit zona Caraibelor. Oamenii sunt ingroziti

Uraganul Matthew a facut primele victime, o persoana pierzandu-si viata si o alta fiind declarata disparuta in Haiti, dupa ce cea mai puternica furtuna din ultimul deceniu a lovit zona Caraibelor.

Cum s-a vazut uraganul Matthew din spatiu. Imagini fabuloase filmate de pe Statia Spatiala Internationala

Uraganul Matthew a facut primele victime, o persoana pierzandu-si viata si o alta fiind declarata disparuta in Haiti, dupa ce cea mai puternica furtuna din ultimul deceniu a lovit zona.

Uraganul Matthew face prapad in Statele Unite si Cuba (VIDEO)

Uraganul Matthew este cel mai puternic din ultimul deceniu, cauzand moartea a cel putin patru persoane si distrugerea a mii de case in Haiti si Republica Dominicana. in Haiti a produs cinci morti,.

Uraganul Matthew ameninta Florida. Autoritatile sunt in alerta. Peste 1,5 milioane de persoane ar putea fi evacuate

Uraganul Matthew si-a schimbat traiectoria, indreptandu-se spre Bahamas si coasta de est a statului american Florida, dupa ce a provocat decesul a cel putin 26 de persoane si a distrus mare parte dintre locuintele din sudul Haiti, ceea ce a dus la amanarea alegerilor prezidentiale din aceasta tara, releva Reuters.

Imagini sinistre cu uraganul Matthew: Un meteorolog a postat o poza in care acesta arata precum un craniu uman (FOTO)

Uraganul Matthew este o furtuna monstru ce a facut prapad in America Centrala. Acum a reusit sa capete si o imagine la inaltimea renumelui. O poza sinistra a uraganului, care seamana perfect.

Autoritatile americane sunt in alerta. Daca uraganul Matthew va lovi direct Florida, pagubele ar putea fi catastrofice

Uraganul Matthew si-a schimbat, miercuri, traiectoria catre Bahamas si coasta de est a statului american Florida dupa ce a provocat decesul a cel putin 26 de persoane si a distrus mare parte dintre locuintele din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )